Parlak: Risk Yoksa Başarı Da Yok

Çukurova Kalkınma Ajansı(ÇKA) Genel Sekreteri Veysel Parlak, işadamlarının sorumluluk alması gerektiğini belirterek, "Risk yoksa başarı da yok.

Parlak: Risk Yoksa Başarı Da Yok
" dedi.
Parlak, Karaisalı Sanayici ve İş Adamları Derneği’ni (KARSİAD ) ziyaret etti. Burada konuşan Veysel Parlak, yerel kalkınmayı gerçekleştirme rolünü üstlendiklerini bu anlamda önemli projelere onay verdiklerini kaydetti. Bölgenin ve ülkemizin önünün açıldığını söyleyen Parlak, İsmail Demirkeser’e ev sahipliğinden dolayı teşekkür etti. Ziyarette işadamlarının başarılı olması için gidecekleri yolu anlatan Parlak, "Bölgede ekonomik ve sosyal kalkınmayı gerçekleştirmek, rekabet gücünü yükseltmek ve sürekli kılmak amacıyla çalışıyoruz. İşadamları, başarılı olmak için elini taşın altına koymalı ve sorumluluk almalıdır. Risk yoksa başarı da yoktur." diye konuştu.
KARSİAD Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Demirkeser de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ÇKA`nın bölgesel kalkınmada lokomotif görevi yaptığını, bölgenin tanıtılmasında büyük katkılarının olduğunu ve bölgenin ufkunu açtığını söyledi. Demirkeser, iş adamları olarak birinci hedeflerinin, Adana`nın hak ettiği yere gelebilmesi için katkı sağlamak olduğunu belirtti.