Kadın gazetecilerle, erkek gazetecilerin canlı yayın kapışması

Canlı yayında "Söz kesme" tartışması. Kadın gazeteciler ile erkek gazeteciler işte böyle kapıştı.

Meclisin ilk gündem maddesi olan "Yeni Anayasa" tartışması CNN Türk ekranlarında da boy gösterdi. Yeni anayasa hakkındaki farklı düşünceleri olanların tartışmalarıda ekranlara yansımaya başladı.

Kadın gazetecilerle, erkek gazetecilerin canlı yayın kapışması

Yeni anayasanın masaya yatırıldığı 4 Bir Taraf'ın kadın gazetecileri ile erkek gazetecileri canlı yayında birbirine girdi. Nazlı Ilıcak, Enver Aysever, Nagehan Alçı ve Altan Öymen'in canlı yayın tartışması dün geceye damgasını vurdu.

Enver Aysever önce Nagehan Alçı'yla, daha sonra da Nazlı Ilıcak'la canlı yayında kapıştı. Nazlı Ilıcak canlı yayında açtı ağzını yumdu gözünü.
Yeniş anayasa hakkında görüşlerini dile getiren Altan Öymen'in sözleri Nagehan Alçı tarafından kesilince Enver Aysever, Alçı'ya tepki gösterdi. Altan Öymen'de sözlerini kestiği için Nazlı Ilıcak'a tepki gösterince ortalık bir anda karıştı.

İşte canlı yayında kadın gazeteciler erkek gazeteciler arasında geçen sert diyaloglar:

Enver Aysever: Nagehan sivrisinek vızıltısı gibi car, car,car konuşuyor. Sen nasıl hata düzeltirsin. Adam 1960'da kurucu mecliste yer almış.

Nazlı Ilıcak: Sen benim saygısız olup olmadığıma kara verecek kapasitede değilsin. Sen bize ince ayar yapamazsın.

Enver Aysever: Yaparım, siz kibarlığı suiistimal eder haldesiniz. Altan Öymen beyefendi diye bir oradan bir buradan...

Nazlı Ilıcak: Sende beni kesersin, bende fikrimi söylerim. Benim üslubumu değerlendirmeye hakkın yok. Ben bugüne kadar insanlarla iyi ilişkiler yürüttüm, bugünlere geldim.

Nagehan Alçı: Enver Aysever harp ortamı yaratmaya çalışıyor.

BEYAZ GAZETE