Aydınspor 1923’e Cihan Şoku

Spor Toto 3.

Aydınspor 1923’e Cihan Şoku
Lig takımlarından Aydınspor’da Siirtspor maçına oyuna sonradan girip sakatlığı dolayısıyla maçı tamamlayamayan Cihan Özer, 2 ay sahalardan uzak kalacak

Aydınspor 1923’de sezon öncesi takımın forvet ihtiyacı için Bingöl’den transfer ettiği Cihan Özer şoku yaşanıyor. Son günlerde takımın gol yollarında yaşadığı sıkıntı nedeniyle sık sık ismi gündeme gelen ve bugüne kadar gol atamaması nedeniyle oldukça zor günler geçiren Cihan Özer, sonradan oyuna dahil olduğu Sirtspor maçında sakatlanarak maçı tamamlayamamıştı. Maçtan sonra sağlık görevlilerinin taşıdığı sedyeyle soyunma odasına giden Cihan’ın kasığında yırtık olduğu ve tedavisinin iki ay gibi bir sürede tamamlanabileceği öğrenildi.

Siyah Beyazlı ekibin gol yollarındaki en önemli kozu olan Cihan’ın yerine teknik heyetin Cihan’ın yokluğunda Mustafa Tahir ve Bilal’i şans vermesi bekleniyor. Kasığında yırtık oluştuğu öğrenilen Cihan bugüne kadar oynadığı 7 karşılamada fileleri havalandıramadı. 1923 Erzurum Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıklarının sürdüğünü açıklayan Aydınspor 1923 Teknik Direktörü Tevfik Ata Tekin, takımda moral bozukluğu yaşamadıklarını söyledi. Futbolun 3 neticeli bir oyun olduğunu belirten Tekin, “Her kaybettiğimiz veya kazandığımız maçın ardından duygularımızı uzun süreli yaşamamalıyız. Yaşam devam ediyor. İyi bir takıma sahibiz. Dışarıda iyi sonuçlar alıyoruz. Amacımız deplasmandaki devamlılığımızı sağlayıp, içerideki maçlarda yaşadığımız sorunu çözmek” dedi.
Kaynak: İHA