`van İçin Rock` Konseri
Van`da meydana gelen 7,2 büyüklüğündeki depremin ardından bir araya gelen 40 rock sanatçısı, Küçükçiftlik Park`ta Van halkına yardım için konser veriyor.

Konserde sahneye çıkacak olan gruplardan Model`in solisti Fatma Turgut, çok keyifli bir organizasyon gerçekleştirdiklerini belirterek, "Gerektiğinde ne kadar birlik ve beraberlik içinde olduğumuzu gösterdiğimizi düşünüyorum. Keyifli bir gün. Her şeyi kalpten yapıyoruz ve tüm gelirleri Van`a gönderiyoruz. Böyle bir organizasyonun içinde olduğumuz için çok mutluyuz. Bizim işimiz bu. En iyi yaptığımız iş bu. Bugün hep birlikte çok şahane bir işe imza attık diye düşünüyorum" dedi. Redd Grubu`nun üyelerinden Güneş Duru ise, "Biz, pazar günü böyle bir şey düşündük. Bunu internetten dillendirdik. Çok kısa zamanda bunu gerçekleştirmek zor. Ama 40`tan fazla grup destek verdi. 6 bin bilet satılmıştı. Toplam 14 bin bilet satıldı. Çok kısa zamanda olduğu için belki bazı aksaklıklar yaşanabilir" diye konuştu.
Konser, 4x4, Aslı, Aylin Aslım, Aydilge, Ayşe Saran- Murder King, Barlas, Can Bonomo, Cem Köksal, Çilekeş, Demirhan Baylan, Demir Demirkan, Dilemma, Duman, Direc-t, Emre Aydın, Ete Kurttekin, Feridun Düzağaç, Foma, Gece, Gece Yolcuları, Gripin, Haluk Levent, Hayko Cepkin, Kurban, Mabel Matiz, Malt, Marsis, Melis Danişmend, Model, Moğollar, Mor ve Ötesi, Multitap, Ogün Sanlısoy, Özge Fışkın, Öztürk, Pamela, Redd, Şebnem Ferah, TNK, Yüksek Sadakat`in ücretsiz olarak katılımıyla gün boyu sürecek
