BKM oyuncusu ölümden döndü

Trafik kazası yapan Beşiktaş Kültür Merkezi (BKM) oyuncusu ölümden döndü.

BKM oyuncusu ölümden döndü
Beşiktaş Kültür Merkezi (BKM) oyuncusu Hamdi Kahraman direksiyon hakimiyetini kaybederek demir korkulukları parçalayıp karşı yöne geçti.

Fatih’te meydana gelen kazada iki ticari taksiye çarpan otomobil takla attı. Hamdi Kahraman kazayı hafif yaralı olarak atlatırken, her iki takside bulunan 4 kişi ise yaralandı.

Kaza, Atatürk Bulvarı Haşim İşcan Alt Geçidi’nde saat 03.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, 34 TN 3665 plakalı otomobille Taksim istikametine ilerleyen BKM oyuncusu Hamdi Kahraman, aşırı hız sebebiyle direksiyon hakimiyetini kaybetti. Yol ortasındaki demir korkulukları parçalayan otomobil, karşı yönde seyreden Yıldıray Kılıç`ın kullandığı 34 TBU 32 plakalı taksi ile Ahmet Yalçın yönetimindeki 34 TBY 50 plakalı başka bir ticari taksiye çarptı. Kahraman’ın içinde bulunduğu otomobil, takla atarak ters döndü.

Kazayı gören diğer sürücüler, durumu hemen itfaiye ve 112 Hızır Acil’e haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Kazada hafif yaralanan tiyatro ve dizi oyuncusu Hamdi Kahraman Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ni kaldırıldı. Yaralılardan taksi sürücüleri, Yıldıray Kılıç ve Ahmet Yalçın ile takside yolcu olarak bulunan Recep Demir ve Mahmut Zengin, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi`ne kaldırıldı. Yaralıların hastanedeki tedavileri sürerken polis, kazayla ilgili inceleme başlattı.

Görgü tanıkları, Aksaray’dan Taksim istikametine ilerleyen ve Hamdi Kahraman’ın kullandığı otomobilin aşırı hızlı olduğunu ve bariyerleri aşarak karşı yöne geçtiğini iddia etti. Kaza sebebiyle, Atatürk Bulvarı Aksaray yönüne bir süre trafiğe kapatıldı. Kazaya karışan otomobillerin çekiciyle kaldırılmasının ardından yol tekrar trafiğe açıldı.