Köşk’te Sigara Denetimi

Aydın Köşk İlçesi’nde Sultanhisar Kaymakamı ve Köşk Kaymakam Vekili Cevdet Ertürkmen, beraberindeki heyetle sigara yasağı ile ilgili denetimlerde bulundu.

Köşk’te Sigara Denetimi
Uygulamadan memnun kalan ilçe sakinleri durumdan memnun olduklarını ve denetimlerin sık sık yapılmasını istediler

Sabah saatlerinde Köşk ilçe merkezinde Belediye Başkan Vekili Bünyamin Yeşil, Emniyet Amiri Süleyman Tikveşli, İlçe Jandarma Komutanlığı ve Sağlık Grup başkanlığı görevlileri ile 4207 sayılı yasada Tütün Mamullerinin Zaralarının Önlenmesi, özellikle kapalı alanlarda ve iş yerlerinde vatandaşların ve iş yeri sahiplerinin sigara yasağına uyulup uyulmadığına dair denetimlerde bulundu

Kıraathane, market, pastane ve çeşitli işyerlerinde i tek tek denetim yapan Kaymakam Cevdet Ertürkmen, sıgara yasağına uyanlara teşekkür etti. Sigara yasağı denetimleri ile ilgili bilgi veren Kaymakam Hüseyin Öner, “4207 sayılı kanun gereği kapalı alanlarda sigara ve tütün mamulleri tüketmek yasak. Biz de bu yasağa ilçede ne kadar uyulup ne kadar uyulmadığına daire ilgili arkadaşlarımızla birlikte denetime çıktık. Yasağa karşı duyarlı davrandıkları için halkımıza teşekkür ediyoruz” dedi.
Kaynak: İHA