Gazilere `kamlumbağa` İle Şehir Turlu Cumhuriyet Bayramı Kutlaması

Ankara Volkswagen Fun Club üyeleri, ilgi çekici bir Cumhuriyet Bayramı kutlamasına imza attı.

Gazilere `kamlumbağa` İle Şehir Turlu Cumhuriyet Bayramı Kutlaması
Kulüp üyeleri, halk arasında, ‘vosvos’ ‘kaplumbuğa’ olarak bilinen araçlarıyla gazilere şehir turu attırdı.
İlk olarak Türk Silahlı Kuvvetleri Rehabilitasyon ve Bakım Merkezi önünde toplanan kulüp üyeleri gazilere çiçek dağıtıp Cumhuriyet Bayramları`nı kutladı. Kulüp Başkanı Olgun Şensoy, araçlarıyla gazileri gezdireceklerini belirtti.
Etkinliğe CHP Grup Başkanvekili Emine Ülker Tarhan, Meclis’in kendisine tahsis ettiği kırmızı plakalı aracıyla, CHP Ankara Milletvekili Sinan Aygün de şahsi aracıyla katıldı. Tarhan, deprem ve terörün acısını hissetmekle birlikte Cumhuriyet Bayramı etkinliklerinin iptal edilmesini eleştirdi. Tarhan, "Cumhuriyet bizim en büyük moral gücümüzdür, kötülüklerle başa çıkmanın yoludur bizim için. En büyük moral gücümüzü bizden ayırmaya, o etkinlikleri yasaklamaya iptal etmeye kimsenin hakkı yok diye düşünüyoruz. Çünkü bu bir eğlence değil bizim için. Bunun çok önemli bir anlamı var, çok özel bir anlamı var.`` diye konuştu.
Konuşmaların ardından gaziler vosvoslara binerek Ankara turuna çıktı. Türk bayrakları ile süslenen araçlar renkli görüntüler oluştururken, etkinliğe motosikletli bir grup da eşlik etti.