'Van İçin Rock' biletleri bir günde rekor kırdı

Depremle sarsılan Van'ın yaralarını sarmak için düzenlenen “Van İçin Rock” konserine büyük ilgi. “Van İçin Rock “biletleri bir gün içinde rekora koşuyor.

'Van İçin Rock' biletleri bir günde rekor kırdı
Maçka Küçükçiftlik Park’ta 30 Ekim de “Van İçin Rock” isimli yardım konseri verecek olan rock müziğinin temsilcilerine büyük ilgi var.
40 ünlü rockçının sahne alacağı konserin biletleri çarşamba günü 20 TL’den satışa çıkarılmıştı. Sosyal medyada yapılan kampanyalarla geniş BİR kitleye duyurulan konserin 1 günde 6 bin bileti satıldı, ikinci gün ise bu sayı 9 bine çıktı. Pazar günü 12.00’de başlayacak olan konser, gece 23.30’a kadar sürecek. Konser sırasında SMS’le de yardım yapılabilecek. Konserde Şebnem Ferah, Demir Demirkan, Yüksek Sadakat, Moğollar, Aylin Aslım, TNK, Feridun Düzağaç gibi rock müziğinin öncü isimleri sahne alacak.

ETKİNLİĞE KATILACAKLARA DUYURU

Konser öncesi seyircilere “Eliniz boş gelmeyin. Bir battaniye, ısıtıcı, çadır ne bulursanız yanınızda getirin” çağrısı da yapıldı. Konsere girişte seyircilerin yanında getirecekleri yardım malzemeleri belediyeye ait 2 kamyonda toplanacak ve ardından Van’a gönderilecek.