"umutcan" 2 Kişiyi Canından Etti

Bursa`nın merkez Nilüfer ilçesinde, mıcırlı köy yolunda süratli seyrettiği iddia edilen özel plakalı otomobil, virajı alamayarak tarlaya uçtu.

'umutcan' 2 Kişiyi Canından Etti
Hurda haline dönen "Umutcan" özel plakalı otomobildeki 5 kişiden 2`si hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, merkez Nilüfer ilçesi Balabancık köyünde ikamet eden Halim Sevim (38), Mustafa Toğrul (42), Selahattin Aygül (38) ve Oğuzhan Aygül (35) ile 26 yaşındaki Yücel Seymen, arkadaşlarını ziyaret etmek için şehir merkezine gitmek üzere yola çıktı. Yücel Seymen`in süratli kullandığı iddia edilen 16 Umutcan 85 plakalı otomobil, İrfaniye köyü girişinde virajı alamayarak mıcırlı yolun da etkisiyle önce yol kenarındaki ağaca çarpıp takla attı. Tarlaya uçan otomobil hurdaya dönerken, sürücüYücel Seymen ve yanında oturan Halim Sevim kaza yerinde hayatını kaybetti. Arka koltukta oturan Mustafa Toğrul, Selahattin Aygül ve Oğuzhan Aygül ise aracın kapı direklerindeki hava yastıklarının da etkisiyle kazadan yaralı kurtuldu.

Yoldan geçen diğer araç sürücüleri ve köylüler tarafından araçtan çıkarılan yaralılara ilk müdahale yapıldıktan sonra, 112 Acil Servis ve jandarma ekiplerine haber verildi. Yaralılar, olay yerine gelen 112 ekipleri tarafından 10 kilometre uzaklıktaki Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi`ne götürülerek tedavi altına alındı.

Olayı öğrenen Yücel Seymen`in babası Ali Seymen, "Oğlum ben sana gitme demedim mi? Niye beni dinlemedin, şimdi ben ne yapacağım, annene ne diyeceğim?" diyerek gözyaşlarına boğuldu. Yakınları ve köylüler tarafından teselli edilmeye çalışılan acılı baba olay yerinden uzaklaştırıldı.

Savcının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından, cesetler otopsi yapılmak üzere adli tıp morguna gönderildi.
Kaynak: İHA