Bağlar Belediyesi`nden Van`a Yardım Devam Ediyor

Diyarbakır`ın merkez Bağlar ilçe Belediyesi tarafından Van`daki depremzedeler için başlatılan yardım kampanyası devam ediyor.

Bağlar Belediyesi`nden Van`a Yardım Devam Ediyor
Önceki gün 13 kamyon ve 1 TIR yardım gönderen belediye, dün akşam da 6 kamyonluk yardım konvoyunu Van`a gönderdi. Bağlar Belediyesi Spor Salonu yapılan yardımlarla dolarken belediye çalışanları ve vatandaşlar gelen tüm erzakları kamyonlara yüklüyor. İkinci günün sonunda kıyafetten ziyade battaniye, yatak-yorgan, gıda ve soba yardımına ağırlık veren vatandaşlar, dün gece de 6 kamyon yardım gönderdi. Yardım çalışmalarını yerinde inceleyen Bağlar Belediye Başkanı Yüksel Baran da çalışmaların başında bulunanyardımcılarından bilgi aldı. Baran, bir ilkokul çocuğunun harçlığı ile bir paket bisküvi alarak Van`a giden yardım konvoyuna verdiğini belirterek kampanya boyunca çok duygusal anlara şahit olduklarını ve halkın büyük duyarlılık gösterdiğini söyledi

Bağlarlı esnafların da büyük duyarlılık gösterdiği kampanyaya birçok işyeri yepyeni malzemeler ile destek veriyor. Esnaflar mont, ısıtıcı, battaniye, gıda ve halı gibi birçok temel ihtiyacı paketler halinde gönderirken sebze hali çalışanları da kamyonlarca sebze yolladı.
Kaynak: İHA