Rockçılar Van için söyleyecekler

Van depreminin ardından ünlüler acıya ortak olmak için kolları sıvadı! Rock'çılar gelirini bağışlamak üzere pazar günü bir konser düzenliyor.

Rockçılar Van için söyleyecekler
Van depreminin ardından ünlüler acıya ortak olmak için kolları sıvadı! Yılmaz Erdoğan çadır gönderdi, Esra Erol pansiyonunu tahsis etti, rock'çılar gelirini bağışlamak üzere pazar günü bir konser düzenliyor.

ROCK'ÇILAR VAN İÇİN BULUŞUYOR


30 Ekim pazar günü Maçka Küçükçiftlik Park'ta dev bir rock konseri var. Biletleri 20 TL'den satılacak konserin geliri Kızılay vasıtasıyla Van'a bağışlanacak. Konserde şu isimler sahneye çıkacak: Aylin Aslım, Şebnem Ferah, Demir Demirkan, Dilemma, Duman, Emre Aydın, Feridun Düzağaç ve Gece Yolcuları.

KAMPANYAYA İLK DESTEK GENÇ YILDIZLARDAN

Şişli Belediyesi'nin düzenlediği yardım kampansına ünlüler büyük ilgi gösterdi. Genç oyunculardan Şahin Irmak, Büşra Pekin ve Aras Bulut İynemli gibi isimler yardım paketi getirdi, çalışmalara katıldı.

HAYDİ BUGÜN NİŞANTAŞI'NA

Nişantaşı ve Osmanbey'de düzenlenen yardım kampanyasını Mustafa Sarıgül'ün gelini Fatoş Sarıgül yürütüyor. Sarıgül, "Mekanlar bu günkü cirolarını depremzedelere bağışlayacak" dedi.

PANSİYONUM DEPREMZEDELERİN

Okan Bayülgen'in deprem özel programına telefonla katılan sunucu Esra Erol, herkesi duygulandırdı! Erol, Büyükada'da bulunan 12 odalı pansiyonunu Vanlı depremzedelere tahsis etmek istediğini açıkladı.

ŞOVLARINI İPTAL ETTİ

Cem Yılmaz, üç gösterisini erteledi. Rıdvan Dilmen ise 'Yüzde Yüz Futbol' programında yorum yapmayı reddetti.

'YAHŞİ' DESTEK

'Yahşi Cazibe' dizisinin yıldızı Hakan Yılmaz, ilk gece yardım paketleriyle Şişli'ye koştu.

EKİBİNDEN ÜÇ KİŞİ GÖNDERDİ

Yılmaz Erdoğan, Pazar gecesi ekibinden üç kişiyi uçakla Gaziantep'e yolladı. Ekip; çadır, battaniye ve kuru gıda alıp Van'a geçti. Yardım, Vanlılar'a hemen ulaştırıldı.

BEBEK BEZLERİ ÜNSAL'DAN

Tuba Ünsal, depremin ardından hemen reklamlarında oynadığı Molped firmasıyla görüştü. Bölgeye acil olarak bebek bezi ve kadın pedi gönderilmesini sağladı.

ÖZEN BUGÜN VAN'DA OLACAK

Gökhan Özen, topladığı erzak ve kıyafetleri bugün rol aldığı 'Yıldız Masalı' dizisinin ekibiyle birlikte Van'a ulaştıracak. Özen'e oyuncu arkadaşları eşlik edecek.

KİM NE GÖNDERDİ?


Deniz Berdan battaniye, polar, eldiven, kazak, atkı gönderdi.
Berna Laçin depremzedelere bebek bezi ve kuru gıda ulaştırdı.
Demet Akbağ giysi kolilerini Şişli Belediyesi'ne teslim etti.
Yapımcı Polat Yağcı, Kızılay'a 50 bin TL'lik bağışta bulundu.
Hande Yener, Sinan Akçıl, Özcan Deniz ve Volkan Konak 20'şer bin TL bağışta bulundu.
Yapımcı Ömer Faruk Sorak, bölgeye 25 koli giysi, elektirikli ısıtıcı ve battaniye gönderdi.