İha Aracına Molotoflu Saldırı

Şanlıurfa`da İhlas Haber Ajansı (İHA) aracına molotoflu saldırı gerçekleşti.

İha Aracına Molotoflu Saldırı
Kısa sürede alevler içerisinde kalan aracın üzerinde terör örgütünü övücü sözcüklerin yazıldığı belirtildi. Araç incelenmek üzere Terörle Mücadele Şubesi`ne alındı.


Şanlıurfa`da terör örgütü yandaşları oldu iddia edilen kişi veya kişilerce dün gece İhlas Haber Ajansı (İHA)`nın aracına molotoflu saldırı yapıldı. Araçlarını park eden ajans muhabirleri kısa bir süre sonra dışarıda yükselen alevlerle irkildi. Muhabirler hemen itfaiyeyi aradı, ancak itfaiyenin önce polise bildirmelerini istediği belirtildi. Sarayönü Karakolu`na yakın bir yerde gerçekleşen kundaklamaya, polisin bilgilendirilmesi üzerine itfaye erleri müdahale etti.

İtfaiyenin soğutma çalışmalarından sonra aracın üzerinde `PKK` ve `Biji Apo` yazıldığı kaydedildi. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasından sonra araç incelenmek üzere Terörle Mücadele Şubesi`ne alındı.