Vali Çolak`tan Yaralı Askerlerin Ailelerine Ziyaret

Siirt Valisi Musa Çolak, Pervari ilçesinin Herekol bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada yaralanan askerlerin ailelerini ziyaret etti.

Vali Çolak`tan Yaralı Askerlerin Ailelerine Ziyaret
Vali Musa Çolak ve beraberindeki heyet, çatışmada yaralanan Uzman Çavuş Lütfü Koçak`ın eşi Hatice Koçak ile Uzman Çavuş Osman Çakır`ın eşi Meryem Çakır`ı evlerinde ziyaret etti. Asker aileleri ile sohbet eden ve sorunlarını dinleyen Vali Çolak, ailelere moral verdi. Çolak, "Ecdadımızın milletimize emaneti olan, şehit yakınlarının ve gazilerimizin her zaman yanlarındayız. Vali olarak her zaman, her türlü sorun ve sıkıntılarınızla bize gelebilirsiniz. Sizlerin sıkıntı ve sorunlarını paylaşmak, bizlerin en önemli görevidir. Pervari ilçesi kırsalında güvenlik güçlerimizce yapılan arama ve tarama faaliyetleri sırasında, bölücü terör örgütü mensupları ile çıkan çatışma sonucu 3.Komanda Tugay Komutanlığı`nda görevli Uzman Çavuş Lütfü Koçak, Uzman Çavuş Osman Çakır ve Teğmen Şükrü Güler kardeşimiz yaralanmıştır. Yaralılarımız kaldırıldıkları hastanelerde tedavi altına alınmıştır. Çok şükür arkadaşlarımızın sağlık durumları iyi ve hayati tehlikeleri bulunmamaktadır. Her şeyden önce vatanımızın müdafaası için canlarını hiçe saymış, aziz şehitlerimize Allah`tan rahmet, gazilerimize sıhhat ve selamet diliyorum. Bölücü terör örgütü, bir kez daha hain yüzünü ortaya koymuştur. Ama hainlerşunu bilmeliler ki; asla kirli emellerine ulaşamayacaklar. Ülkemiz bu belanın üstesinden gelecek güce sahiptir" dedi.

Yaralı Uzman Çavuş`un eşi Sibel Çakır, ziyaretlerinden dolayı Vali Çolak`a teşekkür etti. Çakır, "Devletimiz ve vatandaşlarımız bizleri unutmadı; bizleri ziyaret ederek, moral verdiler. Bu ziyaretten dolayı sayın valimize ve beraberindekilere teşekkür ederim" diye konuştu

Ziyarette Vali Musa Çolak`a, eşi Gülsüm Çolak, 3. Komando Tugay Komutanı Mehmet Şükrü Erken`in eşi Sibel Eken, İl Emniyet Müdürü Recep Güven ve eşi Nurdan Güven eşlik etti.
Kaynak: İHA