Sokak ortasında polise mermi fırlattı

Adapazarı'nda otomobilinden havaya ateş ettikten sonra kaçmaya çalışan ve kent merkezinde durdurulan 3 şüpheliden biri, cadde ortasında polis memurlarıyla tartıştıktan sonra elindeki mermileri fırlatıp kaçtı.

Sokak ortasında polise mermi fırlattı
Adapazarı'nda otomobilinden havaya ateş ettikten sonra kaçmaya çalışan ve kent merkezinde durdurulan 3 şüpheliden biri, cadde ortasında polis memurlarıyla tartıştıktan sonra elindeki mermileri fırlatıp kaçtı. Diğer iki arkadaşı da polis memurlarına engel olmaya çalışmasına rağmen şühpeli polisin takibi sonrasında yakalandı.

Adapazarı Çevre yolunda bir otomobilden havaya ateş edilmesi ihbarı üzerine Sakarya Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler 54 TF 579 plakalı otomobili takibe aldı. Araç Adapazarı kent merkezinde trafik ışıklarında sivil polisler tarafından durduruldu. Araçta bulunan 3 kişiden biri olan Ömer Giray A. otomobilden inerek polis memuru ile tartıştı.

Tartışma sırasında öfkelenen genç ceplerinde bulunan mermileri polis memurlarına fırlattıktan sonra kaçtı. Bu esnada otomobildeki arkadaşları polislere engel olmaya çalıştı.

Adapazarı'nda pasajlarda süren kovalamaca sonrasında polislere mermileri fırlatıp kaçan Ömer Giray A. yakalandı. Otomobilinde yapılan aramada bir kuru sıkı tabanca ile çesitli çaplarda mermi ele geçirildi