Küçük Fatma`nın Teröre Feryadı
Sivas`ta yaklaşık bin kişi şehitlere dua ederek terörün bitirilmesi için gereken tedbirlerin alınmasını isterken, 10 yaşındaki Fatma`nın feryadı herkesi duygulandırdı.

Kamu-Sen Sivas İl Temsilcisi Muzaffer Karadağ, Türk milletinin sabrının kalmadığını söyledi. Terörle mücadelede yanlış yol izlendiğini belirten Karadağ, terör sorununun Kürt meselesi ile başlayarak "açılım safsatası"yla sürdüğünü ifade etti. Terör suçlarına idam cezasının getirilmesi gerektiğini söyleyen Karadağ, Abdullah Öcalan`ın Diyarbakır`da asılması gerektiğini belirterek sözlerine şöyle devam etti: "İngiltere`de ve Amerika`da uygulanan, ordumuzun da yıllardır istediği terör mücadele yasaları çıkarılmalıdır. Terör örgütünü besleyen, maddi kaynak sağlayan paravan şirketler derhal kapatılıp mal varlıklarına el konulmalıdır. Terörü desteklediği bilinen ülkelere yaptırım uygulanmalı, mevcut ihaleler iptal edilmelidir. Habur Sınır Kapısı derhal süresiz kapatılmalı, Ovacık Sınır Kapısı açılmalıdır. Barzani`ye verilen ucuz elektrik ve akaryakıt kesilmelidir." "ŞEHİT OLAN BENİM AĞABEYİM YA DA BABAM OLABİLİRDİ" Bu arada düzenlenen programa annesi ile katılan 10 yaşındaki Fatma Cansu Küçümser`in feryadı yürekleri dağladı. Küçük Fatma, terörün bitirilmesi gerektiğini söyleyerek, "Şehit olan benim ağabeyim ya da babam olabilirdi. Ülkemizde terör bitsin, askerlerimiz ölmesin, teröristler ülkemizden gitsin, teröristler giderse şehit olmaz" diye feryat etti.
Konuşmaların ardından, Hakkari`nin Çukurca ilçesinde şehit olan askerlerin isimleri tek tek okunarak yoklama yapıldı. Grup daha sonra olaysız şekilde dağıldı.
