Bitlis`te Bir Terörist Ölü Ele Geçirildi
Bitlis`te güvenlik güçleri, dur ihtarına ateşle karşılık vererek çatışmaya giren iki teröristten biri, etkisiz hale getirildi.
Bitlis Valiliği`nden yapılan yazılı açıklamada, Bitlis merkeze bağlı Kayalıbağ köyü kırsal alanında saat 13.45 sıralarında, `dur` ihtarına ateşle karşılık veren iki terörist ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada teröristlerden birinin silah ve teçhizatı ile birlikte ölü ele geçirildiği belirtildi.
Etkisiz hale getirilen teröristin, 5 Ekim`de Bitlis-Baykan karayolunda askeri konvoya, 18 Ekim`de ise Bitlis-Güroymak karayolu üzerinde zırhlı polis aracına EYP ile saldırıda bulunarak 5 polis memurunun şehit olmasına, 5 sivil vatandaşın ölümüne, 2 vatandaşın da yaralanmasına sebep olan grupta yer aldığı kaydedildi.
