Bu da yazarlık atölyesi
İyi ve etkili ürünler vererek Türk edebiyatında kendine yer açacak yazarlar yetiştirmek amacıyla yola çıkan Başakşehir Belediyesi Yazarlık Atölyesi öğrencileri ders başı yaptı.

Geçtiğimiz dönem tek bir sınıfla gerçekleştirilen program, bu yıl öğrenci sayısının fazlalığı dolayısıyla iki grup halinde verilecek. Her çarşamba gerçekleşecek derslerde ilk grup 13.45–15.45, ikinci grup 16.00–18.00 saatleri arasında ders görecek.
Geçen sene olduğu gibi yine şair-yazar Ali Ural tarafından verilen “Yazarlık Atölyesi” eğitimleri, yeni dönemin ilk dersini gerçekleştirdi. İlk derste Ural; öğrencilere program ve derslerin işlenişi ile ilgili bilgiler verdi. Her hafta bir kitap okuyacak olan kursiyerler, okudukları kitap üzerine tartışırken, derste yazım teknikleri üzerinde çalışacak, tartışarak bakış açılarını genişletecekler.
Başakşehir Belediyesi’nin başarılı projelerinden biri olan “Yazarlık Atölyesi” 4 aylık periyotlarla 2012 Haziran sonuna kadar devam edecek.
