Rasim Ozan'dan ilginç öneri

Takvim gazetesi yazarı Rasim Ozan Kütahyalı, Pazar günü İzmir'de yapılacak olan "Teröre Lanet mitingi" öncesinde birlik ve beraberlik çağrısında bulunarak, vatandaşların provokasyonlara gelmemesini istedi.

Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan Dinamit'te bu hafta son dönemde artan terör olayları, Kürt sorunu ve PKK meselesi masaya yatırıldı. Konular hakkında görüşlerini dile getiren yorumcular, Teröre lanet mitingi öncesinde sağduyu çağrısı yaptı.

Moderatör Latif Şimşek uzun yıllar sahalarda muhabirlik yaptığını ifade ederek bu tip mitinglerde provokatörlerin ortaya çıkabileceğini ve vatandaşların bu tür provokasyonlara gelmemesini söyledi.

Rasim Ozan'dan ilginç öneri

Cumhuriyet yazarı Ümit Zileli ise vatandaşlara bu konuda büyük görevle düştüğünü ifade ederek "Vatandaşlar bu tip provokasyonlara prim vermediği müddetçe kimsenin burnu bile kanamaz" dedi.

Mitinglerde sağduyu çağrısı yapan Rasim Ozan Kütahyalı ise ilginç bir öneride bulundu. Zaman okurları ile Cumhuriyet okurlarının yan yana gelmesini isteyen Kütahyalı "Bugün o Cumhuriyet mitinglerini yapan çoğu CHP'li vatandaşlarımızla, ortak akıl mitinglerini yapan Ak Partili vatandaşlarımız, MHP'li vatandaşlarımız hepsi hep beraber olmalı. Zaman gazetesi ile Cumhuriyet gazetesinin okurlarının ele ele vermesi gereken bir mitingdir." şeklinde konuştu.

BEYAZ GAZETE