İstanbul Şehitlerini Uğurluyor

Hakkari Çukurca’daki terör saldırısında şehit düşen Piyade Asteğmen Bilal Özcan ve Er Eyüp Çolakoğlu son yolculuğuna uğurlanıyor.

İstanbul Şehitlerini Uğurluyor

Hakkari Çukurca’daki 24 askerin şehit düştüğü terör saldırısında hayatını kaybeden Piyade Asteğmen Bilal Özcan (27) ve Er Eyüp Çolakoğlu (20) İstanbul Ataköy 5. Kısım Camii’nde düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlanıyor. Şehit askerlerin cenazeleri helallik için götürüldükleri Beylikdüzü ve Avcılar’daki evlerinden törenin düzenleneceği Ataköy 5. Kısım Camii’ne getirildi. Askerlerin omzunda cami avlusuna getirilen iki şehit musalla taşına koyuldu. Şehit askerlerin cenazelerinin camiye getirildiği sırada bazı vatandaşların alkış tuttukları gözlendi.

Şehit Bilal Özcan’ın annesi Sadiye Özcan, babası Ali Osman Özcan ve eşi Fatma Betül Özcan ile yakınları ile Er Eyüp Çolakoğlu’nun annesi Türkan Ergin ile üvey babası Yaşar Ergin Ataköy 5. Kısım Camii’nde taziyeleri kabul ediyor. Cenaze namazı öncesi şehit asker Eyüp Çolakoğlu’nun annesi Türkan Ergin, Şehit Asteğmen Bilal Özcan’ın ailesinin yanına giderek taziyelerini iletti.

Bu arada, polis törenin düzenleneceği Ataköy 5. Kısım Camii’nde yoğun güvenlik önlemi aldı. Cenaze namazına katılmak isteyen vatandaşlar sıkı bir aramadan geçirildikten sonra cami avlusuna alınıyor.

Şehit Bilal Özcan ve Eyüp Çolakoğlu’nun cenazeleri cuma namazına müteakip cenaze namazı ve törenin ardından Edirnekapı Şehitliği’ne defnedilecek.