Bozyazı`da Teröre Lanet Yağdı

Mersin`in Bozyazı ilçesinde teröre lanet mitingi düzenlendi.

Bozyazı`da Teröre Lanet Yağdı
Bozyazı Belediye binası önünden hareket eden grup, ellerinde Türk bayrakları ve pankartlarla ve slogan atarak çarşı merkezine kadar yürüyerek Cumhuriyet Meydanı`na geldi.

Bozyazı Belediye Başkanı Mehmet Ballı, Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, Ören Belediye Başkanı Aziz Doluoğlu, Tekeli Belediye Başkanı Mehmet Yabalak, Tekmen Belediye Başkanı Mehmet Taş ve Bozyazıdaki siyasi parti ilçe başkanları ve sivil toplum kuruluşlarından oluşan komitenin yürüttüğü eylem, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Organize Komitesi adına adına konuşma yapan Bozyazı Belediye Başkanı Mehmet Ballı, Türk milletinin vatan evlatlarının şehit düşmesine tahammülünün kalmadığını söyledi. Ballı, terörü ve destekçilerini lanetle kınadıklarını ifade ederek, ``Acımızı anlatmaya kelimeler yetmiyor. Milletimizin ve devletimizin bekası için acımızı içimize akıtıyoruz. Türkiye Cumhuriyeti Devleti ile hesapları olanlar dört bir koldan saldırıyor. Bu devlet bizim, sahip çıkalım`` diye konuştu.

Belediye Başkanı Ballı, ``Şunu asla unutmayalımki; tarih boyunca herr türlü saldırılara göğüs germiş Yüce Türk Milleti ve onun kahraman ordusu, bugün de bu hainlerin cezasını en şiddetli bir şekilde verecek, aziz şehitlerimizin kanları aska yerde kalmayacaktır.`` dedi.
Konuşmasında `Bu Kanı Durdurun` adlı şiiri okuyan Bozyazı Belediye Başkanı Mehmet Ballı`nın konuşması esnasında vatandaşların göz yaşlarını tutamadıkları görüldü. Okul çıkışı lise öğrencilerinin de katıldığı mitinge yaklaşık 3 bin vatandaş katıldı. Şehitler için dua edilmesinin ardından vatandaşlar sessiz şekilde dağıldı.