Ahmet Kekeç'ten BDP'ye ağır eleştiri

Star Gazetesi yazarı Ahmet Kekeç, BDP'yi sert bir dille eleştirerek "BDP muhatap olarak değer kazanmak istiyorsan, adaletli olmalı." dedi.

Ahmet Kekeç'ten BDP'ye ağır eleştiri
Ülke Tv ekranlarında yayınlanan Sıradışı programında ülke gündemini değerlendiren Star yazarı Ahmet Kekeç, sıra BDP'ye gelince sert çıktı.

BDP'nin ADALETİNİ SUÇLUYORUM

24 şehit haberi sonrası sade ve yalın bir dille BDP'den gelen 'Üzüntü duyuyoruz" açıklamalarını yeterli bulmayan Ahmet Kekeç BDP'nin siyaset politikasını sert sözlerle eleştirerek"Meselelerin bu noktaya gelmiş olmasında dolayı BDP'yi filan suçlamıyorum. Ama BDP'nin adaletini suçluyorum. BDP'nin şunu yapması gerekiyor, ortada silahlı bir örgüt var bu örgüt kan döküyor. Üstelik Kürtleri de öldürüyor. Şimdi sen elinde silah olan askere polise her türlü lafı söylüyorsun. Onunda elinde silah var. Lafını esirgemiyorsun. Bakıcı düzen diyorsun, faşist düzen diyorsun, her türlü lafı diyorsun. O zaman bu lafın onda birini de diğer taraftaki eli silahlı insanlar için söyle." dedi.

Ahmet Kekeç'ten BDP'ye ağır eleştiri

PKK'YI TECRİT ET

BDP'ye yönelik eleştirilerini sürdüren Kekeç " En azından eli silahlı taraflardan birini tecrit ediyorsan, diğer tarafı da uzaklaştıran bir tutum içinde ol. En azından böyle bir tutum içinde ol ki, en azından muhatap olarak değer kazanabilesin. Meselenin çözümünde BDP'nin muhatap konumuna oturmasına çok büyük bir önem arz ediyor. Sonuçta siyasi parti ve halktan oy aldı. TBMM'de temsil ediliyor. Hiç değilse temsil değer adına kendini yalıtan bir pozisyon içinde oldu. En azından silahlı girişimleri tecrit eden bir tutum içinde ol. BDP bunu yapmıyor." dedi.

BEYAZ GAZETE