Ogün Şanlısoy Bronxpi'de!

Rock müziğin en güçlü seslerinden Ogün Şanlısoy, Cumartesi akşamı Bronxpi sahnesinde olacak.

Ogün Şanlısoy Bronxpi'de!
Şehrin en önemli performans ve eğlence merkezi Bronxpi’de konserler tüm hızıyla devam ediyor.

22 Ekim cumartesi akşamı Rock müziğin en güçlü seslerinden Ogün Şanlısoy, Bronxpi sahnesinde olacak.

Geçtiğimiz kış Volkan Başaran prodüktörlüğünde "Ben" albümüyle hayranlarıyla buluşan Ogün Şanlısoy, klasikleşmiş şarkılarını cumartesi akşamı sevenleriyle paylaşacak.

Ogün Şanlısoy konserinden sonra, Bronxpi'nin cumartesi klasiği JUKEBOX ile eğlence devam edecek.

Bu eğlenceli buluşmayı kaçırmayın!

Fiyatları 15 TL ve 20 TL arasında değişen konserin biletleri Biletix’te, KafePi’lerde ve etkinlik günü BronxPi’de.


KISACA OGÜN SANLISOY

1971 yılında Gölcük'te doğumlu Ogün Şanlısoy 1989 yılında yakın arkadaşı Kubilay Özvardar ile birlikte hazırladığı akustik dinleti onun ilk sahne deneyimiydi. Bu yıllarda SugarMice grubuyla çalışmaya başladı ve ilk demo kaydını gerçekleştirdi. Daha sonra çeşitli amatör gruplarda solist olarak çalıştı.
1992 yılında Pentagram'a katıldı ve aynı yıl çıkan TrailBlazer albümünde vokaliyle yer aldı. Türkiye'de ve yurtdışında Pentagram'la pek çok konser gerçekleştirdi.
1994-95 yıllarında Gür Akad'ın kurduğu Klips grubunda solist olarak yer aldı ve bu grupla çeşitli konserler verdi. 1995 yılında piyasaya çıkan Özlem Tekin'in Kime Ne adlı ilk albümünde besteci, enstrümanist ve supervisor olarak çalıştı.
1999 yılında ilk solo albümü olan Korkma'yı çıkardı.
2004 yılında ise ikinci solo albümü "O Gün" ün çıkardı. Bu albümün kayılarında davul ve defte Timur Kurşunoğlu, elektrik,akustik gitar ve e-bow'da Faruk Kavi, bas gitarda ise Umut Arabacı Ogün Sanlısoy'a eşlik etmiştir.
2006 yılında piyasa sürdüğü Üç adlı albümünde Pentagram grubundan arkadaşları Metin Türkcan ve Tarkan Gözübüyük ile çalıştı. Bu albümle bir çok dergi tarafından yılın en iyi rock müzik vokalisti seçildi.
2007 yılında Korkma albümünü 3 parçanın yeni versiyonlarıyla ve el kamerasıyla albüm kayıtları sırasında yaptığı çekimlerin dvd si ile birlikte tekrar çıkardı.Korkma parçasının yeni versiyonunda HaykoCepkin ile düet yaptı.
2008 yılında rock müzik grubu Almora'nın Kıyamet Senfonisi albümündeki İyiler Siyah Giyer parçasında vokaliyle yer aldı.
2009 yılında Büyüdük Aniden isimli single , daha sonra da Yukarıya Bak isimli single yayınlandı. Ayrıca rap şarkıcısı Killa Hakan la Volume Maximum albümü için bir düet yaptı.