Nevşehir’den `yetkinizi Kullanın` Mesajı

Nevşehir’de Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneği ile Memur-Sen İl Temsilciliği organizesi ile toplanan binlerce Nevşehirli teröre lanet yağdırdı ve PKK’nın ülkemizin birlik ve beraberliğini asla bozamayacağını haykırdı.

Nevşehir’den `yetkinizi Kullanın` Mesajı

Nevşehir merkez Gülbahçe Parkı önünde ellerinde Türk Bayrakları ile toplanan yüzlerce Nevşehirli, PKK ve işbirlikçilerini lanetlerken, hainlerin en ağır şekilde cezalandırılmasını istediler. Ellerinde Türk Bayrakları ile “Şehitler ölmez, vatan bölünmez” şeklinde sloganlar atan, terör örgütü ve yandaşlarının emellerini bildiklerini ve asla gerçekleşmesine izin vermeyeceklerini haykıran Nevşehirliler, devletten ve askerden de en ağır cevabı vermelerini istedi.

Hafız Mahmut Kemikkıran tarafından okunan Kur’an-ı Kerim ile başlayan mitingde ilk konuşmayı yapan Nevşehir Vatan Şehitleri ve Gazileri Dernek Başkanı Ramazan Çiftçi, hükümet ve askere var olan bütün yetkilerini kullanarak, terörü bitirmeleri çağrısı yaptı.
Konuşmasına “Dün 24 şehit, 18 yaralı önceki gün 5 polis şehit 4 vatandaş hayatını kaybetti. İki günde 40 şehit. Şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum, başta aileleri ve tüm ülkemizin başı sağ olsun diyorum” diyerek başlayan Çiftçi şöyle devam etti“ Yeter artık canlar almaya yeter artık kan içmeye doymadınız mı? Terörist dağda teröre destek verenler Meclis’te. Yeter artık bıçak kemiğe dayandı kanınız yerde kalmayacak laflarına bıçak kemiği kesiyor. Ey hükümet oy verdiğim destek olduğum hükümet kara harekatı için 40 can 40 ciğer paremizin şehit düşmesini bekliyordunuz. Bu yetki elinizde varken niçin kullanmadınız Bu millet size bu terörü bitirsin diye yetki verdi yoksa bu milletten sakladığınız bir şey mi var? Ne oldu hani analar ağlamayacaktı. Hani milli kardeşlik projemiz vardır? Ne oldu da bunları hayata geçiremediniz? Bu millet bunun için size destek olmadı mı? Devletimizi terörle mücadelede etkin olma çağrısını Nevşehir den yineliyorum. Ülkemizin bunca bütçesinin kaymağını yiyen Türk Silahlı Kuvvetlerinin muhterem paşaları niçin görevinizi tam yapmıyorsunuz. Darbe planlarına ayırdığınız vakit kadarda Terorle mücadele projeleri hazırlayıp terörü bitirseniz. Bu milleti figüran evlatlarını da saksıda çiçek olarak görmeyi bırakmanızı istiyoruz. Bu terörü sizde elinizde bir koz olarak kullandınız. Terör ağlarının terör rantçılarının esiri oldunuz. Sizleri görevinizi tam yapmaya davet ediyoruz. Bizden artık sabır sabır diye saf safsatası beklemeyin.”

"BÜYÜK TÜRK MİLLETİ ASLA PES ETMEYECEK"
Memur-Sen Nevşehir İl Temsilcisi Mustafa Özdemir ise Türkiye’yi muhteşem güç haline getirecek sivil anayasa ile terörist devlet diye tanımladığı İsrail ile kriz çıktığında, ülke sathında terör olaylarının zıvanadan çıktığını hatırlattı.

Özdemir, yemin krizinde Türk devletine diz çöktüremeyen terör örgütlerinin, terör kozuyla bir adım atmış ülkeyi bir iç savaşa sürükleme gayretine girdiklerini söyledi.

Türk askerinin kanını içerek Meclis`te oturan PKK yandaşlarına, “Bu millet tükürse tükürüğünde boğulursunuz ki tükürüğüme acırım. Neyin mücadelesi için kimi öldürüyorsunuz. Kanlı mücadelenizle nereye varacaksınız. Kan kokusu sizi boğmuyor mu? İster İmralı’da ol, ister Meclis`te, isterse devletin içine sızmış ol Büyük Türk Milleti asla pes etmeyecektir. İsrail’in uşaklığını yapmak niye. İster PKK, ister KCK, ister ETÖ, isterse Jitem, terörün her türlüsüne lanet ediyoruz. Bunların İsrail’den destek gördüğünü, İsrail dışişleri bakanı itiraf etmedi mi?” diye seslendi.

Kürtlerden, İsrail’in oyununa gelmemelerini isteyen Özdemir, Türk vatandaşlarından da sakin olmalarını, Kürt-Türk çatışması çıkararak ülkeyi iç savaşa sürüklemek isteyenlerin oyunlarına gelmemelerini istedi.