Beyaz Manşet'e Sümer Tilmaç ve Nurcan Sabur konuk oldu

Beyaz TV ekranlarında yayınalanan Beyaz Manşet programına tiyatro sanatçısı Sümer Tilmaç ve ünlü gazeteci Nurcan Sabur konuk oldu.

Beyaz Manşet'e Sümer Tilmaç ve Nurcan Sabur konuk oldu
Hafta içi her gün Beyaz TV ekranlarında yayınlanan” Beyaz Manşet” programına konuk olan ünlü sinema ve tiyatro sanatçısı Sümer Tilmaç ve ünlü gazeteci Nurcan Sabur teröre lanetlediler. Önceki gün Hakkâri Çukurca’ da şehit düşen 24 Mehmetçik için siyah kurdele bağlayıp sanat dünyasının birlik ve beraberlik içindeki duruşunu tartıştılar. Sunuculuğunu Tayyar Işıksaçan ve Oya Aydoğan’ın yaptığı programda söz alan Tilmaç,”Ben 60 yıldan beri bir gün gülmedim her gün bir şehit haberi ya da bir patlama ile gün başlamak çok acı. Bu adamların arkasında duranlar kimler onları temizlemek lazım. Biz sanatçılar olarak top yekûn askeriz hem Mehmetçiklerin ailelerine hem de şanlı ordumuza baş salığı diliyorum. Yüreğimiz bedenimiz onlarla beraber” dedi.

Mazin Kolik’te Sanat Dünyasını ayağa kaldırdı

Türk basın tarihinde her zaman ilklere imza atan ünlü gazeteci Nurcan Sabur ise,” 35 yıllık meslek hayatımda sanat dünyası ilk def bu kadar duyarlı ve tepkili oldu. Bizler yazılarımızla ve programlarımızla halkı doğru bilgilendirdik. Ama dün öyle mutlu oldum ki tüm sanatçılar top yekûn hem programlarını hem de konserlerini iptal ettiler. Benim yazdığım yazıyla ne kdar alakalı bilinmez ama hepsini tebrik ediyorum.” diye konuştu.