Başarılı Öğretmenler Ödüllendiriliyor

Adıyaman’ı Ankara’da temsil ederek “Yılın Kaliteli Ekibi” dalında Türkiye İkincisi olan Samsat Yarımbağ İlköğretim Okulu yönetici ve öğretmenlerinden oluşan ekibe belgeleri teslim edildi.

Başarılı Öğretmenler Ödüllendiriliyor

02 Haziran 2011 tarihinde Başkent Öğretmenevinde düzenlenen “Eğitimde Kalite Yönetimi Uygulamaları 7’inci Paylaşım Toplantısı ve Ödül Töreni’nde finale kalarak Türkiye ikincisi olan Samsat Yarımbağ İlköğretim okulu ekibine Valimiz Ramazan Sodan tarafından imzalanan “Başarı Belgeleri” düzenlenen bir törenle verildi.

Yarımbağ İlköğretim Okulunda düzenlenen törene Samsat Kaymakamı Recai KARAL, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Alaköse, Samsat İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükrü Gündeş, Muhtar Memet Tepe, öğretmenler ve öğrencilerin katıldığı programda Okul Müdürü Mahmut Tepe, Müdür Yardımcısı ve aynı zamanda ekip lideri olan Ahmet Şahin, Beden Eğitimi Öğretmeni Sabit Demiröz, Sınıf Öğretmenleri Mehmet Sonuç, Bedriye Kurt, Barış Evat ile Mücahit Özden’e belgeleri verildi. Belge dağıtım töreninde bir konuşma yapan İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Alaköse; “Yarımbağ İlköğretim Okulu`nun Türkiye genelinde ekip kategorisinde 64 okulun elenerek geldiği finallerde çok büyük bir başarı elde ederek Türkiye ikincisi oldular. Ekip olarak okul yöneticilerini, öğretmenlerimizi ve siz kıymetli öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Bundan sonraki hedeflerinin Türkiye birinciliği olmasını temenni ediyorum," dedi.

Samsat Kaymakamı Recai Karal ise yaptığı konuşmasında; “Samsat genelinde eğitimde model sayılabilecek Yarımbağ İlköğretim Okulunun hak ettiği ödülü aldıklarına inanıyorum. İnşallah bundan sonra da başarılı faaliyetlere imza atacaklarına inanıyorum” dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Alaköse geçtiğimiz haftalarda da Çeşitli okullarımızda başarılı öğretmenlere belgelerini vererek Valimiz Ramazan Sodan’ın tebriklerini iletmişti.

Öte yandan Samsat ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulunan İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Alaköse İlçe Kaymakamı Recai KARAL ile ilçenin eğitim sorunlarını görüştükten sonra anasınıfı öğrencilerine boya ve defter armağan ettiler.