Almanya’da Yöneticilere Satış Semineri

İstanbul Arel Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (ARELSEM), İsviçreli tencere üreticisi AMC International ile ortak bir eğitim semineri verdi.

Almanya’da Yöneticilere Satış Semineri
Almanya’da yapılan ‘Satış Aktivite’ adlı seminere 325 firma yöneticisi katıldı.

İstanbul Arel Üniversitesi Öğretim Görevlisi ve ARELSEM eğitimcilerinden Zeki Yüksekbilgili tarafından verilen eğitim 2 gün sürdü. Uygulama ve örnek olaylarıyla göz dolduran seminer sonrasında katılımcılara sertifika verildi. ‘Görünmeyeni Satmak’, ‘Pazarlama ve Satış Yönetimi’, ‘Psikolojik Satış Becerileri’, ‘Satışta Müşteri Odaklılık’ ile ‘Kişisel Gelişim konuları ele alındı.
Satış noktasında 12 kez üst üste dünya birincisi olan ve 2 bin kişilik satış kadrosuna sahip AMC Deutschland Türk Organizasyonu tarafından tertip edilen eğitim, üniversite-sanayii işbirliği adına da büyük önem taşıyor.
Almanya’nın Bigen şehrinde yapılan organizasyonun ardından Mayıs 2012’de Antalya Kemer’de seminer verilecek. ARELSEM eğitmeni Zeki Yüksekbilgili, burada da satışa dair bilgilerini yöneticilere aktaracak.
Türkiye’nin ilk 500 firmasına danışmanlık ve eğitim veren, bugüne kadar 10 binden fazla katılımcıya eğitim veren Yüksekbilgili’nin pazarlama üzerine 3 kitabı bulunuyor. Pazarlama Canavarı, Pazarlama Mucize Değildir ve Pazarlama Temelleri adlı kitaplar güncel pazarlama tekniklerini içeriyor.