Leman Sam`dan Akçıl`a Gönderme

Girne kentindeki Cratos Premium Hotel`de unutulmayacak bir konsere imza atan Türk müzik dünyasının güçlü seslerinden Leman Sam, "Burak Kut gibi güzel sesler varken Sinan Akçıl neden dinleniyor anlam veremiyorum" dedi.

Leman Sam`dan Akçıl`a Gönderme
Dillerden düşmeyen parçaları ile büyük bir hayran kitlesine sahip olan başarılı sanatçı, dün akşam Cratos Premium Hotel`de 2 saat boyunca sergilediği sahne performansı ile büyük alkış aldı. Sevilen şarkıları `İlla İlla`, `Gül Güzeli`, `Anladım ki`, `Gönül` gibi parçalarını seslendiren Leman Sam, konuklarla kurduğu sıcak etkileşimle de konseri unutulmaz kılmayı başardı. Bavulu kaybolunca kızının şalvarıyla sahneye çıkan Leman Sam, bir ara kendisine vokal yapan şarkıcı kızı Şehnaz`ı yanına çağırdı. SahnedeBarış Manço ve Cem Karaca şarkıları seslendiren Şehnaz Sam`a bu kez vokal yapan annesi Leman Sam oldu. Konserin en ilgi çeken yanlarından biri de Leman Sam`ın transparan kostümü oldu. Bavulunun havaalanında kaybolduğunu belirten sanatçı, `Beni ilk defa bu kadar abartılı görüyorsunuz. Kızımın şalvarı ve çıplak ayak ile karşınızdayım` diyerek konser öncesi yaşadığı şanssız olayı izleyicileriyle paylaştı. "SİNAN AKÇIL NEDEN DİNLENİYOR ANLAM VEREMİYORUM" İzleyiciler arasında bulunan ünlü sanatçı Burak Kut`u sahneye davet eden Sam, Burak Kut`un en sevilen şarkılarından `Bebeğim`de sanatçıyla düet yaptı. Şarkı sonrasında Burak Kut`a teşekkürlerini ileten Sam, normalde konserlerinde kamera olmadığı için ünlülerin gelmeyi tercih etmediğini belirterek, sanatçıların kameralara olan düşkünlüklerini dile getirdi. Burak Kut`u beğenerek dinlediğini ileten güçlü yorumcu, "Burak Kut gibi güzel sesler varken Sinan Akçıl neden dinleniyor anlam veremiyorum" diyerekAkçıl`a gönderme yaptı

Cratos Premium`un balo salonunu dolduran yaklaşık bin 500 kişiye muhteşem bir gece yaşatan Leman Sam, 12 yıldır albüm yapmamasına rağmen kendisine gösterilen yoğun ilgi dolayısıyla izleyenlerine teşekkür ederek, konserine son verdi.
Kaynak: İHA