İşadamı Galip Öztürk İfade Verdi

Seyahat şirketi sahibi işadamı Galip Öztürk, şoförünün kokain alırken yakalanmasına ilişkin ifade verdi.

Alınan bilgiye göre, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Ekipleri, torbacı olarak tabir edilen uyuşturucu satıcı M.Ö`yü takibe aldı. Takip sonucunda torbacının Bahçeşehir`de bir şahıs ile buluştuğu belirlendi. Ekipler, takip sırasında torbacının, buluştuğu şahsa bir miktar kokain verdiğini tespit etti. Bunun üzerine ekipler, harekete geçerek iki kişiyi gözaltına aldı. Üzerlerinde 10 gram kokain ele geçirilen şahıslar, Emniyet Müdürlüğü`ne getirilerek sorgulandı.

Gözaltına alınan zanlılardan T.Ö.`nün sorgusunda işadamı Galip Öztürk`ün şoförü olduğunu belirtmesi üzerine, Öztürk de emniyete çağrıldı. Öztürk ile birlikte kadın arkadaşı T.O. ve arkadaşı A.T`nin de emniyete çağrılarak ifadelerine başvuruldu. İfadeleri alınan Öztürk ve iki arkadaşı emniyetten ayrıldı. Gözaltına alınan T.Ö. ve M.Ö.`nün ise emniyetteki işlemleri devam ediyor.

İşadamı Galip Öztürk, emniyetten ayrılırken, basın mensuplarının soruları üzerine, "Şoförüm gece kulübüne gitmiş. Üzerinde herhalde hap, esrar tarzında bir şeyler bulmuşlar. Beni bunun için ifadeye çağırdılar. Ama bir sıkıntı yok. Benlik bir durum yok" dedi. Öztürk, sorgusunda neler sorulduğu yönünde bir soruya da, "-Bir bilginiz var mı- diye sordular. Olay budur. En doğru bu" yanıtını verdi.
Kaynak: İHA