Besni`de Eğitim Bayramı 13. Kez Kutlanacak

Adıyaman Besni`de bu yıl 13`ncüsü kutlanacak Eğitim Bayramı ile ilgili hazırlıklar devam ediyor.

Besni`de Eğitim Bayramı 13. Kez Kutlanacak

Besni Eğitim Vakfı Başkanı Mehmet Kaban, Besni Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Kuyucak, Besni Eğitim Vakfı Kurucu Üyesi Ali Erdoğan ve Besni Güncel Gazetesi sahibi Gazeteci Emin Soydan Doğru ile birlikte, Adıyaman Valisi Ramazan Sodan’ı makamında ziyaret ederek, bu yıl 21-23 Ekim tarihleri arasında 13.’sü düzenlenecek Besni Eğitim Bayramı`na davet ederek, programın davetiyesini sundu.

Besni Eğitim Vakfı Başkanı Mehmet Kaban, Eğitim Bayramı`nı bir önceki yıllara göre daha coşkulu kutlayacaklarının altını çizerek, bütün Adıyamanlıları davet etti. Ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirten Vali Ramazan Sodan ise "Besni ilçesinde her yıl geleneksel olarak düzenlenen dünyanın ilk ve tek Eğitim Bayramı olma özelliğini taşıyan 13. Besni Eğitim Bayramı çeşitli etkinliklerle kutlanacaktır. Vakıf Başkanımız ve üyeleri beni ziyaret etmek suretiyle programın davetiyesini sundular. Kendilerine teşekkür ediyorum." dedi.
Etkinlik kalabalık bir kortej eşliğinde başlayacak. Besni Anadolu Öğretmen Lisesi ile Ümmü Tuğsuz Anaokulu ve Tuğsuz Aliağa İlköğretim Okulu`nun açılışı yapılacak. Program etkinlikleri çerçevesinde “Eğitimimiz ve Eğitimimizin Sorunları” adlı bir panel düzenlenecek. Tiyatro gösterileri ile etkinlikler devam edecek.