Domuz Avında Kardeşini Vurdu

Hatay’da gece yaban domuzu avına çıkan iki kardeşten Tayfur Doğru (27), ağabeyi Halil İbrahim Doğru’nun silahından çıkan kaza kurşunu ile hayatını kaybetti.

Domuz Avında Kardeşini Vurdu
Bir çocuk babası olan gencin eşinin ikinci çocuğuna hamile olduğu öğrenildi.

Hatay’ın merkez ilçesi Antakya’ya bağlı Karlısu beldesinde ortak bir bakkal dükkanı işleten ve ava meraklı olan iki kardeş, yaban domuzu vurmak için gece Amanos Dağları`na avlanmaya çıktı. Gece karanlığında birbirlerinden ayrılan iki kardeş, belirledikleri bir yerde avlarının gelmesini beklemeye başladı. Gece geç saatlere kadar avlarını bekleyen iki kardeşten Halil İbrahim Doğru, yakındaki bir çalılıktan duyduğu sese ateşle karşılık verdi. Ateşin ardından çalılığa yönelen İbrahim Doğru yerde kanlar içinde yatan kardeşini gördü. Kardeşini hemen hastaneye kaldıran İbrahim Doğru yapılan tüm müdahalelere rağmen vefat ettiği haberi ile yıkıldı.
Olay yerine çağrılan jandarma ekipleri, kaza kurşunuyla kardeşini vuran Halil İbrahim Doğru’yu gözaltına alarak, adliyeye çıkardı. Ağabey Doğru mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ağabeyinin kaza kurşunu ile 27 yaşında hayatını kaybeden Tayfur Doğru’nun bir çocuk babası ve 5 yıllık eşinin de ikinci çocuğuna hamile olduğu öğrenildi. Tayfur Doğru’nun cenazesi Karlısu belde mezarlığında toprağa verildi.