Ünlülerin Kırmızı Halı Geçişi

48.

Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali`nin kapanış ve ödül töreni, sanatçıların kırmızı halıdan geçişleriyle başladı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi`nin desteğiyle, Antalya Kültür Sanat Vakfı`nın (AKSAV) düzenlediği 48. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali`nin Cam Piramit Sabancı Kongre ve Fuar Merkezi`ndeki kapanış ve Ödül Töreni kırmızı halı geçişleriyle başladı. Şıklıkta birbirleriyle yarışan ünlülerin kırmızı halıdan geçişleri, Antalyalılardan büyük alkış topladı. En büyük alkışı ise, `Behzat Ç.` dizisi ekibi aldı.

Girişte gazetecilerin,`Müjde Ar`la yaşanan koltuk sorunu nedir?` sorusuna sanatçı Selda Alkor, "Antalya film festivaline layık olmaya çalışıyorum. Böyle bir haberi çıkaran arkadaşa biraz kırgınım. Böyle bir şey yok. Müjde hanımla münakaşa edeceğimiz bir konu yok. Böyle bir şeyi çıkarmak için en popüler bizi buldular herhalde. 46 yıldır sanat camiasının içindeyim ilk kez bu konuyla karşılaşıyorum. Müjde hanımla şakalaşırız, çok güzel bir arkadaşlığımız var. Bunun bozulmasına asla müsaade edemeyiz.Karanlıkta olan bir koltuk davası olmuştur. O asla böyle bir şey söylemez. Buna inanıyorum. Beni herkes bilir asla yalan söylemem. Müjde hanımla aramızda bir sorun yok. O benim çok iyi dostum" diye cevap verdi.

Kırmızı halı geçişinin ardından ödül törenine geçildi.
Kaynak: İHA