Tekin'den 'köstebek' tacizi

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin: Kul hakkı, yetim hakkı yemenin en büyük günah olduğunu bilenler, köstebeği koruma altına alarak onun günahına ortak mı olacaklar?

Tekin'den 'köstebek' tacizi
CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, ''Kul hakkı, yetim hakkı yemenin en büyük günah olduğunu bilenler, köstebeği koruma altına alarak onun günahına ortak mı olacaklar?'' dedi.

Tekin, yazılı açıklamasında, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ''bir hukuk devletinde, bir demokratik ülkede yeri yerinden oynatacak açıklama'' yaptığını savundu.

Kılıçdaroğlu'nun açıklaması ile ''İçişleri Bakanının özel kaleminden suçlulara (Dikkatli olun yakalanacaksınız) mesajının gönderildiğinin ortaya çıktığını'' iddia eden Tekin, ''Kamuoyu sessiz, Hükümet vurdumduymaz, hukuk çevreleri duyarsız, medyanın önemli bir bölümü de kılıf bulma derdinde'' değerlendirmesini yaptı.

Tekin, ''Kul hakkı, yetim hakkı yemenin en büyük günah olduğunu bilenler, köstebeği koruma altına alarak onun günahına ortak mı olacaklar? Vicdanları nasır bağlamamış herkesten bu iki sorumun cevabını bekliyorum'' ifadelerini kullandı.
Kaynak: AA