Polis, Güvenli Toplum İçin Görüş Aldı

Bağcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü “Huzur Toplantısı” düzenledi.

Polis, Güvenli Toplum İçin Görüş Aldı
Toplantıya katılan kamu kurumu temsilcileri ile sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşların görüşleri alındı.
Bağcılar’da İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından “Huzur Toplantısı” düzenlendi. Çok sayıda kamu kurumu ve sivil toplum kurulu temsilcisi ile vatandaşın katıldığı toplantıda daha huzurlu bir Bağcılar için görüş ve öneriler dile getirildi.
Bağcılar Emniyet Müdür Yardımcısı Mustafa Acıkara’nın açılış konuşmasıyla başlayan programda, söz alan katılımcılar asayişe yönelik düzenlemelerin daha da artırılması gerektiğini söyledi.
Bağcılar Belediyesi Halk Sarayı’nda düzenlenen toplantıda konuşan Acıkara, kendilerine yardımcı olmaları çağrısında bulundu. Kanunsuz hiçbir uygulamaya müsaade etmediklerini ifade eden Acıkara okullardaki güvenlik ve asayiş uygulamalarını da artırdıklarını belirtti.

MOTORİZE EKİPLER KURACAĞIZ
Yunus ekiplere benzer motorize ekiplerin oluşturulacağını da söyleyen Acıkara, bu ekiplerin asayişi bozan uygulamalara karşı anında müdahalede bulunacaklarını belirtti. Bazı önemli caddelere güvenlik kameralarının da konulacağını ifade eden Acıkara, ekip sayısının da artırıldığını belirterek, Bağcılar’ın daha güvenli olacağını vurguladı.
Yaptığı açıklamada, toplumun huzuru ve güvenliğinin her şeyin üzerinde olduğunu ifade eden Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, belediye olarak daha huzurlu bir Bağcılar için her türlü çalışmayı yaptıklarını ifade etti.