Eşya Yardımına Destek Büyüyor

Kozlu Belediyesi 153 Hasta Takip Merkezi tarafından eski eşyaların yeniden değerlendirilmesi için başlatılan yardım kampanyası, büyük ilgi görüyor.

Kozlu Belediyesi tarafından başlatılan kampanya ile hayırsever işadamı ve insanların bağışladığı eşyalarla onlarca üniversite öğrencisi ve yoksul insanlara umut oluyor. Kampanya ile birçok öğrenciye ve yoksul aileye eşya yardımını ulaştırdıklarını anlatan Kozlu Belediyesi Hasta Takip Merkezi Sorumlusu Cengiz Alagözoğulları, kampanyaya destek ile aynı oranda faydalanmak isteyen öğrenci ve ailelerin de talebinin arttığını ifade etti. Hayırsever vatandaşların verdikleri eşyaları, ihtiyaç sahiplerine bekletmeden ulaştırdıklarını belirten Alagözoğulları, “Gerçekten ekonomik gücü olmayan ve mağdur olan aileler, eşya yardımı için bize müracaat ediyor. Bu müracaatları, kampanyamız çerçevesinde gelen her türlü eşyalara göre sıraya koyuyoruz. Ayrıca Hemen her ailenin üniversitede okuyan çocuğu, kardeşi, yeğeni yada bir yakını vardır. Çektikleri zorlukları hemen herkes bilir. Belediye olarak, beldemize gelen öğrencilere sahip çıkarak, yardımcı oluyoruz. Bu öğrenciler, beldemizi nasıl görürse, ömrü boyunca öyle hatırlayacaktır. Tüm vatandaşlarımızı bu durumunda bilincinde hareket etmelerini, kullanmadıkları, her türlü eşya ve kıyafetlerini belediyemize yada merkezimize ulaştırmalarını rica ediyoruz” dedi. Beldede yaşayan herkesin bu kampanyaya katılabileceğini belirten Alagözoğulları, “İnsanlarımız kullanmadıkları eşyaların kimsenin işine yaramayacağını düşünebiliyor. Ama ihtiyacı olmadığı bir eşya, bir başka insanın işine yarayabileceğini unutmayalım” diye konuştu.

Kampanya ile eşya ve kıyafetlere kavuşan, vatandaşlar ile öğrenciler ise, başlatılan kampanya nedeniyle Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş’a, ekibine, yardımları nedeniyle de hayır sever vatandaşlara dua ve teşekkür etti.
Kaynak: İHA