Başkan Özger, İlçede Devam Eden Çalışmaları İnceledi

Yozgat’ın Aydıncık Belediye Başkanı Bahattin Özger, belediyenin ilçede devam eden kilit parke taşı, asfalt yama, bordür boyama çalışmalarını inceledi.

Başkan Özger, İlçede Devam Eden Çalışmaları İnceledi

Başkan Özger incelemeler sonrası yaptığı açıklamada ilçede kilit parkesiz ve asfaltsız cadde ve sokakların kalmayacağını söyledi. Başkan Özger, "İklim şartları elverdiği sürece bizler gerek altyapı gerekse üst yapı çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Şu an belediyemiz tarafından Yeni Mahalle, Danlıdağ Mahallesi ve Çakmaklık Caddesi`nde kilit parke taşı, asfalt yama, bordür boyama çalışmalarımızı sürdürüyoruz." dedi.

İmkanlar dahilinde ilçeye en iyi, en güzel hizmetleri sunmanın gayreti içerisinde olduklarını kaydeden Başkan Özger, şunları söyledi: "Gelinen aşamada pek çok mahallemizin asfalt sorunu giderilmiş durumda. Mahallelerdeki çalışma tamamlanır tamamlanmaz ekiplerimiz asfaltlama çalışmalarını sürdürecek. Birçok mahalle, sokak, caddelerde eksik kalan yerleri tamamlayacağız. Çakmaklık Caddemizi, Mezarlık yolu ve Kasır Tepesi yolunu ve kaldırımını kilit parke taşı ile döşeyeceğiz. Ayrıca ilçenin muhtelif yerlerinde asfalt yama çalışmaları sürdüreceğiz. Yeni bir çevre düzenlemesi ve tasarım ile bu yol ve parklarımızı halkımızın çok daha iyi faydalanabileceği mekanlar haline getiriyoruz."