Seda Sayan canlı yayında çıldırdı

Beyaz TV'de yayınlanan Sultan'ı Beyaz programında son yıllarda kadına yönelik uygulanan şiddet masaya yatırıldı.

Seda Sayan canlı yayında çıldırdı
Sabahların sultanı Seda Sayan kocasında şiddet gören konuğu, hala kocasını sevdiğini söyleyince Seda Sayan adeta çılgına döndü.
Kocasından şiddet gören ve yüzü kezzapla yakılan 2 çocuk annesi Rojda Karagöz Seda Sayan'ın konuğuydu. Başından geçen acı olayları anlatan Rojda Karagöz, tüm yaşananlara rağmen kocasını hala sevdiğini söyleyince Seda Sayan açtı ağzını yumdu gözünü.

Seda Sayan canlı yayında çıldırdı

GEBEREBİLİRDİN KIZIM
Canlı yayında konuğunu azarlayan Seda Sayan ""Sana bu derece zarar verecek birini nasıl seversin. Kalbin de yanabilirdi. Geberebilirdin de orada. Nasıl sevebilirsin hala o adamı?" diyerek kocasından şiddet gören Roja Karataş'a kızdı.
MECLİSE KADAR GİRDİLER
Şiddet gören kadınları canlı yayına çıkarttığı için bir izleyicisinde mail yoluyla tepki alan Seda Sayan ise çılgına döndü. Oldukça sinirli olduğu gözlenen Seda Sayan ""Bırakın bunları. Ne kadar önüne geçebiliriz, bunları tartışalım. Bırakın bu cehaleti. Öldürülenler televizyona mı çıktı? Hükümet ne yapsın? Bırakın bu aptalca, salakça şeyleri. Meclis'in içine kadar girdiler adamlar. Turgut Özal'ı kongre salonunda kurşunlamadılar mı?" diye konuştu.
BEYAZ GAZETE