'Bu son olsun' Nomads' de kutlandı

Yönetmenliğini Orçun Benli' nin yaptığı "Bu Son Olsun" filminin çekimlerinin bitmesi nedeniyle Nomads 'te kutlama yemeği düzenlendi. Film yeni dönemin iddialı filmlerinden biri olacağa benziyor.

'Bu son olsun' Nomads' de kutlandı
Türk sineması son dönemde dünyada önemli başarılara imza atıyor. Başarılı filmlere imza atan yönetmenlerin eseri olan filmler gişe rekorları kırıyor.

Yönetmenliğini Orçun Benli' nin yaptığı, senaryosunu Şükrü Uçpınar' la birlikte kaleme aldığı "Bu Son Olsun" filmi de yeni dönemin iddialı filmlerinden biri olacağa benziyor. Genç isimlerden oluşan kadrosuyla dikkat çeken film 6 Ocak 2012'de vizyona girecek. Yaşar, Apo, Kovboy Ali, Cevat ve Ertuğrul adlı kendilerine Balat semtini mesken tutmuş beş evsizin hikayesini anlatan filmin oyuncuları Mustafa Uzunyılmaz, Ferit Kaya, Volga Sorgu ve Ufuk Bayraktar. Engin Altan Düzyatan ile Hazal Kaya'nın devrimci iki sevgiliyi canlandırdıkları projede Bülent Çolak, Deniz Uğur, Engin Alkan, Serdar Orçin, Eray Özbal, Fırat Topkorur, Murat Garibağaoğlu , Zafer Kırşan, Serkan Genç, Sertaç Ekici ve Tuğrul Tülek de rol alıyor. Mustafa Üstündağ, Ahmet Saraçoğlu gibi isimlerin konuk oyuncu olarak katıldıkları proje dev bir kadroyu sinema ekranında Buluşturmaya hazırlanıyor.

Filmin çekimlerinin bitmesi nedeniyle Nomads'te kutlama yemeği düzenlendi. Doğu ile Batı’yı buluşturduğu Nomads’ deki yemeğe filmin yönetmeni, oyuncular ve teknik ekip de katıldı. Gizem Dans Show'un başarılı performansları ve DJ Adil'in keyifli müziği ile çok eğlenen film ekibi çekim yorgunluklarını attı.