Lale Devri 45. bölüm özeti ve fragmanı

Ekranların beğenilerek izlenen dizisi Lale Devri, 45. bölümüyle Fox TV ekranlarında yayınlandı. İşte Lale Devri 45. bölüm özeti ve fragmanı...

Lale Devri 45. bölüm özeti ve fragmanı
Lale Devri dizisinin 45. bölüm özeti Fox Tv web sitesinde şu şekilde yer aldı:

Toprak 'ın evden gitmesi Çınar 'ı şoke etmiştir. Okan, Çınar 'a Toprak 'ın yerini bilmediğine dair yalan söyler. Okan ve Çınar arasındaki gerilim büyür! Zümrüt 'ün kemoterapisine başlanır. Necip ve Yeşim ona destek olmaya devam ederler. Zümrüt bu kadar badireyi atlatabilecek midir?

Reyhan bebeğinin durumunu belirlemek için testler yaptırır. Mehmet 'ten bu durumu gizler. Okan 'ın kızı kaybolur! Çok endişelenen Okan, Toprak 'tan yardım ister. Toprak 'ın desteğiyle Okan 'ın Toprak 'a hayranlığı daha da artar.

Yeşim ve Çınar, bebeğin hareketlerine bakmak için Cansel 'in muayenehanesine giderler. Çınar 'ın ilgisiz ve kaba tavrı Cansel 'in tepesini attırır. Cansel, Yeşim 'in doktoru olmaktan vazgeçer! Çınar Toprak 'ın evini bulur. Ancak Toprak, geceyi Okan 'ın evinde geçirir! Toprak 'ın eve dönmesini bekleyen Çınar 'ın öfkesi, gözünü döndürecek kadar büyüktür!

Kayseri 'den İstanbul 'a gelen ve iş dünyasında hızla yükselen başka bir ailenin ise zor günler geçiren Taşkıran ailesinin kaderini etkilemesi de diziyi ilginç ve çekici kılan başka bir yön olarak belirginleşiyor.