Fethiyeli İşadamları Çin Yolcusu

Çin’de düzenlenecek olan elektrik ve elektronik fuarına katılmak üzere Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası üyesi 22 işadamı bu sabah yola çıktı.

Fethiyeli İşadamları Çin Yolcusu
Fethiyeli işadamları, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB)’den destek alınarak düzenlenen organizasyonda 11-20 Ekim tarihleri arasında Hong Kong’da elektrik ve elektronik fuarını ziyaret ettikten sonra Guangzhou ve Shenzhen şehirlerinde de ticaret merkezlerini ziyaret edecekleri öğrenildi

Bu sabah saat 11.00 sıralarında Fethiyeli 22 işadamı FTSO önünden otobüsle Dalaman Havaalanı’na hareket etti. Heyet oradan İstanbul Atatürk Havaalanı’na oradan da Hong Kong’a geçecek. Fethiye’den hareket öncesinde bir açıklama yapan FTSO Başkanı Akif Arıcan, “İlk olarak Dalaman’dan İstanbul’a, oradan da Hong Kong’a hareket edeceğiz. Burada 3 günlük elektrik ve elektronik fuarına katılacağız. Daha sonra Guangzhou şehrine geçeceğiz. Dönüşte de Shenzhen şehrinde bir gün kalacağız. Hong Kong’dan da İstanbul’a döneceğiz. 20 Ekim Perşembe günü sabah saatlerinde İstanbul’da olacağız. Daha önceki seyahatimizden dolayı bölge hakkında tecrübemiz var. Bu fuar organizasyonuna daha bilinçli bir şekilde katılacağız. Dünyadaki yeni gelişmeler ve değişmeler hakkında bu fuar organizasyonunda bilgi edineceğiz. Bu yeniliklerle kendi ufkumuzu genişleterek, kendi mesleğimizde gelişim için bir takım bilgilerden de yararlanacağız” dedi.
Kaynak: İHA