'Açık giyinen kadın teşhirci'

Eski manken Yaşar Alptekin Arım Balım Peteğim'de önce sanatçı Semiha Yankı ile tartıştı sonra büyük bir gafa imza attı.

'Açık giyinen kadın teşhirci'
TNT ekranlarında yayınlanan Petek Dinçöz'ün sunduğu Arım Balım Peteğim'e konuk olan sanatçı Semiha Yankı ile eski manken Yaşar Alptekin canlı yayında hararetli tartışmalar yaşadı. Seyircilerden de tepki gören Alptekin'in büyük bir gafa da imza attı.

"Sorun kadınlarda değil erkeklerde" diyen Yankı, "Şortlu bir erkek görünce hiç bir kadın ona saldırmıyor ama şort veya mini etekli bir kadın görünce erkek saldırıya geçiyor. Demek ki, dünya da erkekleri alıp eğitmek lazım" şeklinde konuştu.

Alptekin ise, "Peki niye tesettürlü bir hanıma bir erkek laf atmıyor da, mini etekli kadına atıyor?" diye sordu.

"Atmıyor mu, ben gördüm" karşılığını veren Yankı'ya Alptekin, "Yok ben görmedim. Aç bir insana pişmiş tavuğu gösterirsiniz ağzının suları akar ama durup dururken de ağzının suyu akmaz" dedi.

"Açlık derken neyi kastettin?" diye soran Yankı, "Bekar erkekten mi söz ediyorsunuz, evli erkekten mi? Evli adamların o zaman nedir yaptıkları?" sorusunu yöneltti.

"Evli veya bekar farketmez" diyen Alptekin'e Yankı, "O zaman erkekler devamlı aç" dedi.

Bunun üzerine Alptekin, "Siz eğer mini etek giyerseniz davetiye çıkartırsınız" şeklinde konuştu.

Buna karşılık Yankı, "İnsanın namusu iki bacağının arasında değil, beyninde" ifadelerini kullandı.

"Onlar çok klişe laflar" diyen Alptekin, "Bana göre mini etekli birine erkek laf atıyorsa, o kadının da dönüp sen ne diyorsun deme hakkı yok çünkü sen çağırdın" diye konuştu.

'Açık giyinen kadın teşhirci'

"ÇÖPÜ KARIŞTIRAN KEDİ, KÖPEKTİR"


Alptekin'in bu açıklamalarına seyicilerden de tepki geldi. Bir seyirci, "Yaşar Bey'e soruyorum, daha önce paparazilerde onla bunla boy gösteriyordu, şimdi ne oldu?" sorusunu yöneltti.

"Ablacığım ben geçmişimi çöpe attım" yanıtını veren Alptekin büyük bir gaf yaptı: "Çöpü karıştıran kedi, köpektir." BEYAZ GAZETE

'Açık giyinen kadın teşhirci'