Bahçeli'nin şoför muhabbeti rekor kırıyor

Ciddi duruşu ve tavırlarıyla bilinen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Denizli programı dönüşü Afyonkarahisar'da kamyoncularla sohbeti sırasında cebindeki tesbihi çıkartıp, 'şoförler gibi poz verelim' diye espri yapması, yüzük ve gres yağı ile kamyoncularla ilgili film sohbeti yaparken hem güldü, hem de güldürdü.

Bahçeli'nin şoför muhabbeti rekor kırıyor
MHP Lideri Bahçeli, partisinin üç günlük Denizli programının ardından Ankara'ya dönüş yolunda, Afyonkarahisar'da kamyoncuların konaklayarak dinlendiği bir tesiste mola vermişti. Yanında partilileri olduğu halde, kamyon şoförlerinin oturduğu masaya geçerek burada bulunan şoförlerle uzun uzun sohbet ettiği video görüntüleri, sosyal paylaşım sitelerinde yayınlanmaya başladı.

Bahçeli, burada kamyon şoförlerine, her alanda dizi yapıldığını belirterek, neden bir kamyoncu dizi filmi yapılmadığını, kamyon şoförlerinin hayatının her anının ayrı bir dizi konusu olduğunu söyledi. Kamyon şoförü ise, "Oscar bile alırız başkanım" deyince, Bahçeli, "Sen Oscarı nerden biliyosun" diye espriyle sordu. Kamyoncunun, "Ara sıra televizyonda izliyoruz, Antalya'da her yıl veriliyor, sanırım" sözlerine Bahçeli, "Antalya'da Altın Portakal var. Bizim Adana'da da Altın Koza var, iki gün önce bitti. Ben bir tek Ayhan Işık ve Türkan Şoray'ın oynadığı 'Otobüs Yolcuları' adlı filmi var, onu hatırlıyorum" diyerek, filmi anlattı.

"SİZ DE Mİ ŞOFÖRSÜNÜZ YOKSA BAŞKANIM"

Kamyon şoförlerinin içinde bulunduğu sorunları da dinleyen Bahçeli, İstanbul'da araba vapurlarında kamyon şoförlerinin boğazdan karşıdan karşıya geçerken yukarıdaki iskeleye çıkıp çay içmeleri sırasındaki diyaloglarını da espriyle anlattı. Bahçeli, şoförlerin "Üstümde 12 ton vardı, Hereke yokuşunu çıkarken akisi kırdık, sohbetlerini dahi dizi yapabilirsin" sözleri tesiste bulunan şoför ve partililerin gülmelerine neden oldu.

Bahçeli'nin sohbet sırasında, "Yağların içindeki en güzel yağ gres yağı, bununla bilyeleri şöyle bi yağlarsın" sözlerine kamyon şoförü, "Siz de mi şoförsünüz yoksa başkanım" diye karşılık vermesine, Bahçeli, "Hem de nasıl" diye gülerek cevap verdi.

"BENİM DE VAR YÜZÜĞÜM"

Bahçeli, kamyon şoförlerinin ellerini üstübü ile sildiğini hatırlatırken, kamyoncular, bunun kendilerinin havlusu olduğunu söyledi. Bahçeli ise, "Hala üstübü varsa, dünyada demek ki hiçbir şey değişmemiş" dedi.

Esprili sohbetler sırasında Bahçeli, bir ara masadaki diğer kamyoncunun yüzüğüne bakmak istedi. Yüzüğü eline alarak inceleyen Bahçeli'ye kamyoncu yüzüğü armağan etmek isteyince, Bahçeli, "Olmaz, benim de var yüzüğüm, kendi yüzüğümü göstermek için senin yüzüğünü görmeyi bahane ettim" diyerek, cebinden çıkardığı yüzüğü takarak şoföre gösterdi.

Kahkalarla süren sohbetin ardından MHP lideri Bahçeli, daha sonra bir kamyoncunun koluna girerek kamyon parkına kadar birlikte yürüdü. Şoförlerle birlikte kamyonların önüne gelen Bahçeli, "Tesbih çıkarmadan olmaz" diyerek, cebindeki tesbihi çıkartarak kamyon önünde şoförlerle birlikte poz verdi.