Trabzonspor Schalke maçı izle

Trabzonspor Schalke maçı izle. Trabzonspor Schalke maçı izleyin. Trabzonspor Schalke maçı buradan izle. Trabzonspor Schalke maçını izleyin. Trabzonspor Schalke maçı golleri izleyin. İşte Trabzonspor Schalke maçı izle...

Trabzonspor Schalke maçı izle
Trabzonspor Schalke 04 ile oynanan hazırlık karşılaşmasını 3-0 kazanarak ikinci yarı öncesinde de oldukça formda olduğunu gösterdi.

SCHALKE TRABZONSPOR MAÇINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ


İkinci yarı hazırlıklarıın Antalya'da sürdüren Trabzonspor, Antalya Cup Turnuvası'nda Schalke 04 ile karşı karşıya geldi.

Antalya Mardan Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Trabzonspor 3-0 kazanarak ikinci yarı öncesi ligdeki rakiplerine büyük gözdağı verdi.

Karşılaşmada Trabzonspor'un gollerini 9. dakikada Tayfun Cora, 57. dakikada Umut Bulut ve 77. dakikada Burak Yılmaz kaydetti.

FERHAT ÖZTORUN MÜJDESİ

Trabzonspor'un önceki gün yapılan antrenmanında sağ ayak bileğine aldığı darbe sonucu sakatlanan Ferhat Öztorun, sakatlığının ciddi olmadığı açıklandı. Schalke 04 ile oynanan hazırlık maçının 18 kişilik kadrosuna da alınan Ferhat, "Çok ciddi bir sakatlığım olmadığı için çok mutluyum" dedi.

MEHMET ÇAKIR KADROYA GİRDİ

Trabzonspor'un yeni transferlerinden Mehmet Çakır, kondisyon eksikliği olmadığı için teknik direktör Şenol Güneş tarafından Schalke maçının 18 kişilik kadrosuna dahil edildi. Çakır, karşılaşmanın 85. dakikasında Cale'nin yerine oyuna girdi. Mehmet Çakır böylelikle ilk kez bordo - mavili formayı giymenin heyecanını yaşadı.

9 FUTBOLCU ÖZEL ÇALIŞTI

Trabzonspor'un Schalke 04 ile hazırlık maçı oynadığı saatlerde 10 futbolcuda özel olarak çalışma yaptı. Bordo - mavili takımın yeni transferleri Pawel ve Piotr Brozek kardeşlerle, Selçuk İnan, Colman, Alanzinho, Jaja ve kaleciler Bora ile Mücahit, yardımcı antrenör Şeref Çiçek nezaretinde yaklaşık bir saatlik çalışma gerçekleştirdi. Sakatlığı devam eden Egemen Korkmaz ise takımdan ayrı olarak yürüyüş yaptı.

TOPLAM 1000 TARAFTAR İZLEDİ

Trabzonspor ile Schalke 04 arasında oynanan hazırlık maçını yaklaşık 1000 kadar bordo - mavili taraftar izledi. Yaklaşık 50 kadar Schalke 04 taraftarları da tribünlerde yer aldı.

MAÇTAN DAKİKALAR
9. dakikada Tayfun'un yaklaşık 30 metreden yaptığı düzgün vuruşta, meşin yuvarlak ağlarla buluştu: (1-0).
13. dakikada Draxler'ın ceza alanı dışından yaptığı vuruşta, top yandan auta gitti.
20. dakikada Yattara'nın ceza alanına yaptığı ortada Umut, toptan bir adım geride kalınca, Trabzonspor farkı 2'ye çıkarma şansını kaçırdı.
37. dakikada Matip'in ceza alanına yaptığı ortada topla buluşan Raul'un vuruşunda, meşin yuvarlak yan direkten döndü. Daha sonra savunma tehlikeyi uzaklaştırdı.
Karşılaşmanın ilk yarısı Trabzonspor'un 1-0 üstünlüğüyle tamamlandı.
57. dakikada Burak'ın ara pasıyla kaleciyle karşı karşıya kalan Umut, plase bir vuruşla meşin yuvarlağı filelere gönderdi: (2-0).
61. dakikada Barış'ın sağ taraftan yaptığı ortada kaleciyi de geçen topla buluşan Burak, meşin yuvarlağı ağlara göndermek yerine auta attı.
77. dakikada Sezer'in ara pasıyla kaleciyle karşı karşıya kalan Burak, meşin yuvarlağı kalecinin yanından ağlarla buluşturdu: (3-0).
86. dakikada Serkan'ın sağ taraftan yaptığı ortada ceza alanı ön çizgisinde topla buluşan Burak'ın vuruşunda, kaleci Neuer meşin yuvarlağı kornere çeldi.
Karşılaşma, Trabzonspor'un 3-0 üstünlüğüyle tamamlandı.

TRABZONSPOR: 3 - SCHALKE 04: 0
Stat: Mardan
Hakemler: Deniz Ateş, Salim Duran, Cüneyt Taner
Trabzonspor: Onur, Tayfun (Dk. 46 Barış), Giray, Glowacki (Dk. 65 Mustafa), Cale (Dk. 85 Mehmet Çakır), Serkan, Sezer, Yattara (Dk. 46 Ceyhun), Engin (Dk. 80 Zafer), Burak, Umut (Dk. 71 Ferhat)
Schalke 04: Neuer, Matip, Papadopoulos, Metzelder (Dk. 46 Rakitic), Zander (Dk. 46 Pander), Kluge, Edu, Moritz, Draxler (Dk. 68 Deac), Raul, Huntelaar
Goller: Dk. 9 Tayfun, Dk. 57 Umut, Dk. 77 Burak (Trabzonspor)