Kütahya Valisi, Kahvaltısını Simav'da Yaptı

AK Parti Kütahya Milletvekili İsmail Hakkı Biçer'in davetlisi olarak geldiği Simav Eynal Kaplıcaları Restoranda Simav Kaymakamı Yüksel Ünal, Belediye Başkanı Kasım Karahan, AK Parti ilçe Başkanı Mehmet Yağcı, Simav Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Kazcıoğlu, AK Partili Belde belediye başkanları, İl Genel Meclisi üyeleri ile kah

Kütahya Valisi, Kahvaltısını Simav'da Yaptı
AK Parti Kütahya Milletvekili İsmail Hakkı Biçer'in davetlisi olarak geldiği Simav Eynal Kaplıcaları Restoranda Simav Kaymakamı Yüksel Ünal, Belediye Başkanı Kasım Karahan, AK Parti ilçe Başkanı Mehmet Yağcı, Simav Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Kazcıoğlu, AK Partili Belde belediye başkanları, İl Genel Meclisi üyeleri ile kahvaltı yapan Kütahya Valisi Kenan Çiftçi daha sonra ilçede hastane yaptırmak isteyen hayırsever işadamı Nurullah Koyuncuoğlu'nu işyerinde ziyaret ederek bir süre sohbet etti.
Ziyarette hayırsever işadamı Nurullah koyuncuoğlu tarafından 35-40 milyon lira harcanarak yaptırılacak 150 yataklı hastanenin temellerinin 2011 Nisan veya mayıs aylarında atılması da karar altına alındı.
Kütahya Valisi Kenan Çiftçi, meslek hayatında hayırseverlerin ayağına gitmeyi bir gelenek haline getirdiğini belirterek," Buraya onun için geldim. Simav'a kazandırdığınız eserler beni çok duygulandırdı. Bu gelişim özel. Önümüzdeki günlerde tekrar geleceğim" diye konuştu.
Vali Çiftçi, daha sonra Kütahya'ya gitmek üzere Simav'dan ayrıldı.