İhlas'tan Değerlendirme Toplantısı

İhlas Holding Samsun Bölge çalışanları 2010 değerlendirme toplantısında bir araya geldi.

İhlas'tan Değerlendirme Toplantısı
2010 yılındaki faaliyetlerin değerlendirilmesi, 2011 yılını daha verimli geçirmek için moral ve motivasyonu, heves ve heyecanı, birlik ve beraberliği artırmak amacıyla organize edilen toplantı My House Otel'de yapıldı. Toplantıya İhlas Holding Samsun Bölge Temsilcisi Ahmet Kadem Kaptı, İhlas Haber Ajansı Samsun Bölge Müdürü Ali Yılmaz Ergen, holdinge bağlı şirketlerin müdür ve çalışanları katıldı.
Sunuculuğunu Türkiye Gazetesi Samsun Reklam Müdürü İsmet Aktaş'ın yaptığı toplantıda yaklaşık 300 İhlas çalışanı ve gönüllüsü hazır bulundu. Toplantıda konuşan İhlas Holding Samsun Bölge Temsilcisi Ahmet Kadem Kaptı, İhlas Holding'in vizyon ve misyonunu anlattı. Konuşmasında, İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Enver Ören'in sözlerinden alıntılar yapan Kadem Kaptı, İhlas'ın amacının din, dil ve ırk farkı gözetmeden, insana hizmet olduğunu vurguladı.
Kaptı, konuşmasının ardından Ondokuz Mayıs Üniversitesi emekli öğretim üyesi Halistin Kukul'u kürsüye davet etti. Kukul, büyük Türk şairi Necip Fazıl Kısakürek'in gençliğe hitabesini okudu.
İhlas İnşaat'ın faaliyetlerini anlatan bir sinevizyon gösterisinin sunulduğu toplantının sonunda, İhlas Holding'e bağlı şirketlerde 2010'daki performanslarıyla başarılı bulunan bölge müdürü, birim müdürü ve çalışanlar ödüllendirildi. Başarılı personellere ödülleri İhlas Holding Samsun Bölge Temsilcisi Ahmet Kadem Kaptı tarafından verildi. Ödül alanlar arasında en dikkat çeken isim, Türkiye gazetesinin Samsun'daki en eski çalışanlarından 84 yaşındaki Hüseyin Güngör oldu. Güngör, Ahmet Kadem Kaptı tarafından hediye çeki ile ödüllendirildi.
İki saat süren, 2011 için moral ve motivasyonun depolandığı toplantı, açık büfe ikramıyla son buldu.