Cafissimo ile kahve keyfi artık daha hesaplı

Tchibo mağazaları, satış noktaları ve tchibo.com.tr internet adresinde satışa sunulan kahve makinesi Cafissimo, hem leziz ürünleriyle hem de uygun fiy

Tchibo mağazaları, satış noktaları ve tchibo.com.tr internet adresinde satışa sunulan kahve makinesi Cafissimo, hem leziz ürünleriyle hem de uygun fiyatlarıyla dikkat çekiyor.

Farklı renk seçenekleri bulunan makinenin, Standart Antrasit rengi yeni fiyatıyla 169,95 TL'ye; Silver Metallic (Gümüş Metalik), White Silver (Metalik Beyaz), Sunny (Sarı), Granny Green (Yeşil), Sapphire Blue (Mavi), Hot Red (Kırmızı), Chocalate (Kahverengi), Orange (Turuncu) ve Aubergine (Mor) türleri ise 189,95 TL'ye satılıyor.

Kalıcı bir hediye alternatifi de oluşturan Cafissimo, farklı kahve türleri hazırlıyor. Lezzetli filtre kahvenin yanı sıra kolayca Espresso, Caffé Crema (Americano), Latte Macchiato, Cappuccino gibi lezzetler hazırlamaya imkan tanıyor. Benzersiz bir kahve keyfi için gereken basıncı ve su miktarını kendisi ayarlayan makineye konan tek kullanımlık vakumlu kapsüller, kahvenin aromasını ve tazeliğini fincana kadar koruyor.

Cafissimo ile birlikte sunulan kapsül seçenekleri arasında Caffe Crema (Yoğun Aroma), Brazil Mild (Yumuşak İçimli ve Dolgun), Espresso (Dolgun Yoğunluk), Feine Milde (Yumuşak Tat ve Yoğun Aroma) ve Espresso Decaf (Kafeinsiz Dolgun Yoğunluk) yer alıyor.

İstenilen kahve türüne göre ayarlanabilen üç kademeli basınç sistemi ve 15 bara kadar yükselebilen demleme basıncı sayesinde farklı kahve türleri her defasında kalite ve tat ile elde ediliyor.

Kahve makinesi, isteğe göre ayarlanabilen süt köpürtme ve ısıtma aparatı sayesinde süt köpüğünü profesyonel şekilde hazırlama ve programlanabilir içecek miktarı ile kahvenin sertliğini kişiye özel olarak ayarlamayı mümkün kılıyor.