Aldırmaz Muhtarlarla Dertleşti

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Adana'nın tüm mahalle ve köy muhtarlarıyla yaptığı toplantıda önemli mesajlar verdi

Aldırmaz Muhtarlarla Dertleşti
Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Adana'nın tüm mahalle ve köy muhtarlarıyla yaptığı toplantıda önemli mesajlar verdi. Aldırmaz, "Sizler benim yol arkadaşlarımızsınız. Sizin sorununuz, bizim sorunumuzdur. Mahallelerimizdeki sorunları birlikte çözeceğiz" dedi.
Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Kaşif Barut, ASKİ Genel Müdür Vekili Abdulkadir Küreksiz olduğu halde Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu'nda mahalle ve köy muhtarlarıyla buluşan Zihni Aldırmaz, 5 Ocak Kurtuluş Yemeği'nde katılmaları nedeniyle muhtarlara teşekkür etti. Yoğun ilgi nedeniyle fuar alanına giremeyip dönenler için üzgün olduğunu kaydeden Aldırmaz, "Halkımızın bizlere gösterdiği teveccühe teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

"FUAR ALANI SİZİN EMRİNİZDE OLACAK"
Fuar alanının önümüzdeki dönemlerde farklı etkinliklere ev sahipliği yapacağının altını çizen Aldırmaz, "TÜYAP Fuar Alanı'nda her ay 1 veya en fazla sektörel fuar düzenleniyor. Diğer günler ise boş. Yemek nedeniyle alınan demirbaşlar ÇUFAŞ'ın malı. Sizlerin görüşleri doğrultusunda sanatçılar getirerek konserler düzenlemeyi, şölenler, düğünler organize etmeyi düşünüyoruz. Yani kısacası aynı anda 10 bin kişiye hitabetme kapasitesine sahip TÜYAP Fuar Alanı, kendi etkinliğinin dışındaki zamanlarda halkın hizmetinde olacak" dedi.

"HALK GÜNÜ" UYGULAMASI BAŞLIYOR
"Sizler bizim yol arkadaşlarımızsınız" diyen Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, bundan böyle muhtarlarla birlikte her ilçede ayrı ayrı "Halk günü" düzenleyeceklerini söyledi. Başkan Vekilliği döneminde yaptıklarını ve bundan böyle yapacağı hizmetleri de anlatan Aldırmaz, "Hizmet yaparken, görevin hangi belediyeye ait olduğuna bakmıyoruz, bakmayacağız. İlçe belediye başkanlarımızla güçlerimizi birleştirip uyum içerisinde çalışarak hizmet üreteceğiz" şeklinde konuştu.
Aldırmaz, Barut ve Küreksiz, daha sonra söz alan muhtarların sorunlarını dinleti. Tüm konuşmaların not edildiğini söyleyen Başkan Vekili Aldırmaz, "İmkanlarımız ölçüsünde tüm sıkıntılarınızı çözeceğiz" dedi.