Müge Anlı Niksar'da 6'ncı Ödev Evini Açtı

Tokat'ın Niksar ilçesinde Müge Anlı tarafından yaptırılan ödev evlerinin 6'ıncısı açıldı.

Müge Anlı Niksar'da 6'ncı Ödev Evini Açtı
"Tatlı Sert" programının sunucusu Müge Anlı tarafından yaptırılan ödev evinin açılışına Tokat Valisi Şerif Yılmaz, CHP Tokat Milletvekili Orhan Ziya Diren, Niksar Belediye Başkanı Duran Yadigar, Erbaa Belediye Başkanı Ahmet Yenihan, Zile Belediye Başkanı Lütfü Vidinel ile çok sayıda davetli katıldı. Öğrencilerin okul çıkışlarında gidip ders çalışabileceği ödev evlerinin 6'ıncısını İstanbul, Osmaniye, Şanlıurfa, Kocaeli ve Kastamonu'dan sonra Tokat'ın Niksar ilçesinde açan Müge Anlı, hayranlarının yoğun
ilgisiyle karşılaştı. Bayanların ilgi gösterdiği açılışta konuşma yapan Başkan Yadigar, sanat ve medya dünyasında böylesine hayırlı işlerin daha da çoğalmasını temenni etti. Niksarlılar adına güzel bir gün yaşadıklarını ifade eden Başkan Yadigar, Anlı'ya teşekkür etti.
CHP Tokat Milletvekili Orhan Ziya Diren'in konuşmasının ardından kürsüye gelen Vali Yılmaz ise, sosyal sorumluluk bilinci içerisinde bu tür yerlerin çoğalmasını ümit ettiklerini söyledi. En büyük yatırımın insana ve geleceğe yapılan yatırım olduğuna işaret eden Vali Yılmaz, ödev evinin Niksarlı öğrencilere hayırlı olmasını diledi.
Son olarak kürsüye gelen Müge Anlı, çocukların sokaklarda başıboş şekilde oynamasına müsaade etmeyeceklerini kaydetti. Hanımların birlik olduğunda yapamayacağı bir şey olmadığını ifade eden Anlı, "Çocuklarımızı gözümüzün önünden ayırmak zorunda kaldığımızda güvenli alanlara teslim edeceğiz. Lütfen bu anlamda yöneticilere baskı yapın, park isteyin. Çocuklarınız parkta oynasın. Valiliklere sadece kömür için değil, 'çocuklarınızın oynayabileceği güzel alanlar istiyoruz' diye de gidin. Biz hanımlar birlik
olduğumuzda yapamayacağımız bir şey yok" diye konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından Anlı, Vali Yılmaz ve belediye başkanları ile birlikte ödev evinin açılışını yaparak, öğrencileri ziyaret etti. Bilgisayar ve kütüphanesi ile oyun grupları bulunan ödev evinde öğrencilerin mutlu oldukları gözlendi.