İbrahim Sadri Öğrencilerle Buluştu

Ünlü şiir yorumcusu, televizyon ve radyo programcısı İbrahim Sadri, Samsun'da öğrencilerle buluştu.

İbrahim Sadri Öğrencilerle Buluştu
Samsun İbrahim Tanrıverdi Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileri ile bir araya gelen ünlü şiir yorumcusu, televizyon ve radyo programcısı İbrahim Sadri, özgeçmişi ve eğitim hayatından bahsettikten sonra şiir ve edebiyatla ilgili izlenimlerini paylaştı. Şiir ve edebiyatın günümüzün karmaşık hayatında insan için tutunacak dal olduğunu, edebiyatın hayatı güzelleştirdiğini vurgulayan İbrahim Sadri, öğrencilere bazı tavsiyelerde de bulundu.
İbrahim Sadri, öğrencilerden edebiyatı ve şiiri bir ödev, bir ders uğraşısı olarak görmemelerini, bunu bir gönül işi olarak görmelerini ve sevmelerini istedi. Kendisini şairden ziyade iyi bir şiir yorumcusu olarak gördüğünü söyleyen İbrahim Sadri, şairliğin sadece yazma işi değil, aynı zamanda bir yaşam tarzı olduğunu da ünlü Türk şairlerinden örnekler vererek dile getirdi.
İbrahim Tanrıverdi Sosyal Bilimler Lisesi Müdürü Cengiz Çetinkaya, söyleşinin sonunda İbrahim Sadri'ye çiçek verip teşekkür etti. İbrahim Sadri, daha sonra öğrenci ve öğretmenlerle fotoğraf çektirerek okuldan ayrıldı.