Doğal Gaz Çalışmaları Bafra'dan Başlayacak
Bafra, Havza, Vezirköprü, Ladik Doğal Gaz dağıtım lisansı ihalesini kazanan Akmercan Ltd. Şti. yetkilileri Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin'i ziyaret etti.

ÇALIŞMALARA BAFRA'DAN BAŞLANACAK
Akmercan Limited Şirketi Genel Müdürü Oğuzhan Soysal yaptığı açıklamada, "İlk etapta Akmercan Şirketi, Bafra, Havza, Vezirkörü ve Ladik lisans bölgesinde mühendislik yaklaşımları dosyasını Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu'na onay için sunacak, bundan sonraki süreçte lisans alındıktan hemen sonra ise kısa bir zamanda yapacağımız kazı ve asfalt protokolü ile birlikte çalışmalarımıza özellikle Bafra ilçesinde başlamayı düşünüyoruz. İlk öncelik bu bölgedeki lisans bölgesinin en büyük ilçesi olan Bafra'da ve elimizden geldiği kadar bu bölgenin doğal gaz ile ilgili ilk buluşmasını hızlı bir şekilde oluşturmaya çalışacağız" dedi.
Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ise, "Bafralıların heyecanla beklediği doğal gaz ihalesinin sonuçlanması oldukça mutluluk verici. Doğal gaz şebekesinin çalışmaların başlaması için ön hazırlıklar gerekli. Bafra Belediyesi olarak üzerimize düşen tarafını zamanında yetiştirerek firmaya yardımcı olacağız. Bütün bu gelişmelerin Bafra'mıza hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.
