Yeni Micra 28 bin 145 liradan vitrinde

Otomobil şirketi Nissan, Micra'nın yeni modelini vitrine çıkardı. Yeni Micra, 1.2 Benzinli Manuel ve 1.2 Benzinli CVT otomatik vites seçenekleri ile m

Otomobil şirketi Nissan, Micra'nın yeni modelini vitrine çıkardı. Yeni Micra, 1.2 Benzinli Manuel ve 1.2 Benzinli CVT otomatik vites seçenekleri ile müşterinin beğenisine sunuluyor. Yeni model, sürücüsüne, şehirdışında 100 kilometrede 4,3litrelik yakıt tüketimi vaad ediyor. Dördüncü jenerasyon Yeni Micra, 4 farklı ülkede üretiliyor. 20 yılı aşkın bir geçmişe sahip olan Micra, 28 bin 145 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Yeni Micra'da ön, yan ve perde hava yastıkları ile ESP standart sunulan özellikler arasında bulunuyor. Cruise Control, hız limit sistemi, park alanı mesafe ölçer, akıllı anahtar, Start-Stop düğmesi gibi özellikler de donanım seviyelerine bağlı olarak sunuluyor. Ayrıca sınıfının en kısa dönüş yarıçapına (4,5m) sahip olan modelde, MP3 çalarlı cd player, Bluetooth, USB girişi gibi özellikler de standart olarak sunuluyor.